Cytat Zamieszczone przez WUKA Zobacz posta
O,przepraszam wp.krzysztof ! Cyt:
Nie galopowałabym tak w wyrażaniu swoich opinii.Wystarczy juz tego mentorstwa na każdym kroku,co?
Cholera, głupio wyszło. Przepraszam. Nie powinienem tego w ten sposób wyrazić publicznie.

Moja ocena bynajmniej nie dotyczy całego forum. Jest tu grupa ludzi, których czytam z wielką przyjemnością w różnych wątkach tematycznych. Sam w nich nie piszę, ale duzo się z nich dowiedziałem.
Ale jest tu dużo pitolenia, jakiś monosylabowych wypowiedzi na pograniczu chrząkania; uhum, aha, ehe, srututu, pisanych jakis dziwnym zniekształconym slagiem. Wybacz, ze przed nimi nie padam z zachwytu. I nie wierzę, że TY tego nie widzisz.

Oczywiście, jest wolność słowa, każdy ma prawo pitolić co chce ( i mam nadzieje, że każdy ma prawo oceniać to pitolenie) To oczywiście nie zmienia mojej pierwotnej oceny - choć przyznaję niepotrzebnie wyrażonej publicznie. Ja się ekologom nie wcinam, w zamian oczekuję, że nie będą zamykać wątków, tylko z tego powodu że stracili dla nich zainteresowanie.

Zgodnie z Twoją sugestią, zwolnię swój galop w wyrażaniu opinii, a co do mentorstwa - jestem raczej Odyseuszem niż Mentorem