Tak,zaraz po otwarciu "odkryjbieszczady" mam
całą zgraje piesków i kotów! Już wiem,że nie ma na to rady-siła reklamy!
Tak,zaraz po otwarciu "odkryjbieszczady" mam
całą zgraje piesków i kotów! Już wiem,że nie ma na to rady-siła reklamy!
WUKA
www.wukowiersze.pl
zainstaluj jakiegoś ad-blockera na przeglądarkę
prawdopodobnie mówicie o reklamach, które pojawiają się "dzięki" używaniu statystyk -> stat24.pl od dłuższego czasu wprowadzili oni własnie takowe reklamy na damowych kontach użytkowników...
autorom w/w stron (a podano tylko jedną, wiem że na co najmniej jeszczcze jednej takie coś jest) żeby zrezygnowali ze stat24 - niby mają się dzielić dochodem czerpanym z reklam z użytkownikami, jednak pieniądze te będą na tyle marne że nie zrewanżują ucieczki odwiedzających strony
a co do reklam na tym forum, to nie spotkałem się a z kodu widzę, że nie korzystają ze stat24 chyba że WUKA nie ma go na myśli :)
Używam firefoxa z dodatkiem adblock plus...i nie wiem o czym mówicie
Piotr z Puław dobrze prawi.
Forum nie ma reklam. I będę się starał by nie miało.
Niemniej - pamiętajcie że kasa (najczęściej marna) która pojawia się na koncie administratorów bieszczadzkich serwisów za świecenie reklam na ich stronach nie rekompensuje pewnie 10% całości kosztów. Ot taki mały dodatek.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
A mógłbyś zadziałać, żeby ze strony głównej serwisu zniknęła "d***a misia"? Ani to estetyczne, ani aktualne
Chyba juz zniknęła bo ja nie widzę by była ;S
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Jakieś g.... podczepiło się pod forum a objawy są takie (przynajmniej u mnie):
- w telefonie z androidem (nie wiem czy to ważne ale może) wpisuję w wyszukiwarkę google "bieszczadzkie forum dyskusyjne";
- z listy wyników wybieram nasze forum i pokazuje się takie dziadostwo:
wrrrr.jpg
- muszę cofnąć i jeszcze raz kliknąć w link i wtedy wskakuje strona główna forum. W tamtym tygodniu reklama była inna ale też wyskakiwała.
Na kompie jest wszystko ok.
Na telefonie jak wyszukuję inne strony to nic takiego się nie podczepia i od razu się otwierają.
Jak się pozbyć tego draństwa?
PS
Na kompie pokazuje się taki komunikat przy wyszukiwaniu przez google:
wrrrr1.jpg
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 17-10-2020 o 09:52
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Nie mam pojęcia co to jest. Będę szukał.
Czterech panów B.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki