Czy ktoś ma u siebie podobne objawy jak te opisane przez Bazyla? Próbowałem na wiele sposobów i mnie nie udało się nic takiego zobaczyć.
Czy ktoś ma u siebie podobne objawy jak te opisane przez Bazyla? Próbowałem na wiele sposobów i mnie nie udało się nic takiego zobaczyć.
Czterech panów B.
Sprawdziłem na Chromie w tel ale nic się nie pokazało. Firefox na PC też bez ekscesów ale to akurat nie jest miarodajny test bo mam doklejonego uBlock Origin i NoScript które wycinają znamienitą większość "dziwactw" internetu.
Spróbowałem starego IE który oczywiście w dalszym ciągu jest przemycany z Winzgrozą i przy tej samej procedurze (wyszukanie hasła w Google apotem klik link) dostałem błąd jak poniżej:
2020-10-17_16h14_44.png
Po kliknięciu na [Tak] dostaję taki ciąg - może komuś coś to powie bo ja za cienki w uszach jestem:
2020-10-17_16h15_21.png
Popróbuję jeszcze na innym sprzęcie.
Na moim androidzie wchodzi bez żadnego błędu. Może jakieś świństwo masz w telefonie. Sprawdź telefon dobrym antywirem.
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Hey. A ja mam pytanie trochę pod innym katek :) prowadze teraz badania co do mailingu. Jak reagujecie na roznego rozaju oferty wysylane do was? Ciekawu jest feedback od osob, ktore nie sa ze sfery marketingo
wej :) Bede wdzieczny za szczere odpowiedzi!
Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 27-04-2021 o 17:41
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki