A ja mam pytanie,czy nie da sie jakoś wyeliminować NACHALNEJ reklamy,która pojawia sie zaraz po otwarciu?
A ja mam pytanie,czy nie da sie jakoś wyeliminować NACHALNEJ reklamy,która pojawia sie zaraz po otwarciu?
WUKA
www.wukowiersze.pl
ja nie mam żadnej reklamy (?)
No cos w tym jestem-w kółko mam reklamy karmy dla psów i kotów.Wywiad działa?Nie co jem,tylko co mam!
WUKA
www.wukowiersze.pl
He,he! Może przez kamerke skaypa zaglądają co mi tu po domu chodzi?
WUKA
www.wukowiersze.pl
No WUKA, dobrze kombinujesz, oni podobno taki sprzęt mają, że głowa mała Ale jest na to sposób: jak chcesz siąść do komputera - zasłoń okna, zgaś światła, dla pewności wszystkie ściany pomaluj na czarno, na drzwiach zewnętrznych powieś kłódkę z kartką "nikogo nie ma" i wtedy powoli uruchamiaj kompa. Staraj się nie oddychać, żeby nie było najmniejszego ruchu powietrza. Ja to stosowałem i dopóki się nie kapnęli że mimo kartki jestem w środku - wszystko było ok. Potem, jak pisałem, musiałem kupić nowy komputer
No dobra WUKA, zgódźmy się, ten dowcip nie bardzo mi wyszedł. Nie każdy wychodzi, ale zgódźmy się i w tym - próbować trzeba
Zgodliwa jestem,próbuj dalej.Rozśmieszyłeś mnie parę razy!Pozdrawiam! Iiiihaha!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Ale po otwarciu czego ? Nie napisałaś czy chodzi o forum, któryś z bieszczadzkich portali, czy jakąś inną stronę. Ja na forum nic nie mam, za to na jednym z portali mam łiskasy i inne pedigry pale co się nie chcą zamknąć. Niestety, trzeba je przecierpieć.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki