Cytat Zamieszczone przez Michał Zobacz posta
Witaj Łapi

Jakim trzeba być skurwielem, pijawką, aby wykorzystać tak prywatne wyznania LUDZI dla własnej, chorej (moje zdanie, a nie opinia) wyobraźni. Nie cierpię ludzi, którzy w imię własnych, partukularnych interesów zgnoją i z gnoju wyssają każdą kropelkę - aby zaistnieć.
W którymś tam poście nabździłeś, żem zakałą tego forum.
Proszę - Twoja wola - ale jak ja zakała dla forum to Ty czym?
A powiedz mi Michale co ja takiego zyskuję opowiadając się za prawdą, punktując publiczne kłamstwa Wyborczej i komunistyczne klamstwo? Zeby zaistnieć? W takiej formie? Co ja z tego mam, że muszę odpowiadać, na takie chore i obrzydliwe zarzuty, człowieka takiego jak ty, chamskiego do bólu?

Czerpię z tego może osobiste profity, albo satysfakcję? Tobie jest potrzebna wizyta u psychiatry, bo widzisz tylko to co uważasz za stosowne.

Prawda wymaga powiedzenia, nazwania i uszanowania. To przed prawdą ty uciekasz i tobie podobni.

Takie chamstwo jakim zwyczajnie tryskasz, oblewając pomyjami ludzi którzy mają inne zdanie, bo nie tylko tutaj to robisz, wystarczy zobaczyć twoje posty, żeby ocenić cię jako najgorsze dno, widzące skróconą rzeczywistość przez oczko butelki. Dlatego uprzejmie informuję i podkreślam, że jesteś zakałą nie tylko tego forum ale i ludzką zakałą.