Strona 18 z 24 PierwszyPierwszy ... 8 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 233

Wątek: Rajd Bandery

Zbanowany
    Na forum od
    03.2009

Domyślnie Odp: Rajd Bandery

Cytat Zamieszczone przez Michał Zobacz posta
    Witaj Łapi

Jakim trzeba być skurwielem, pijawką, aby wykorzystać tak prywatne wyznania LUDZI dla własnej, chorej (moje zdanie, a nie opinia) wyobraźni. Nie cierpię ludzi, którzy w imię własnych, partukularnych interesów zgnoją i z gnoju wyssają każdą kropelkę - aby zaistnieć.
    W którymś tam poście nabździłeś, żem zakałą tego forum.
    Proszę - Twoja wola - ale jak ja zakała dla forum to Ty czym?
    A powiedz mi Michale co ja takiego zyskuję opowiadając się za prawdą, punktując publiczne kłamstwa Wyborczej i komunistyczne klamstwo? Zeby zaistnieć? W takiej formie? Co ja z tego mam, że muszę odpowiadać, na takie chore i obrzydliwe zarzuty, człowieka takiego jak ty, chamskiego do bólu?

Czerpię z tego może osobiste profity, albo satysfakcję? Tobie jest potrzebna wizyta u psychiatry, bo widzisz tylko to co uważasz za stosowne.

Prawda wymaga powiedzenia, nazwania i uszanowania. To przed prawdą ty uciekasz i tobie podobni.

Takie chamstwo jakim zwyczajnie tryskasz, oblewając pomyjami ludzi którzy mają inne zdanie, bo nie tylko tutaj to robisz, wystarczy zobaczyć twoje posty, żeby ocenić cię jako najgorsze dno, widzące skróconą rzeczywistość przez oczko butelki. Dlatego uprzejmie informuję i podkreślam, że jesteś zakałą nie tylko tego forum ale i ludzką zakałą.

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2009

Cytat Zamieszczone przez Łapi Zobacz posta
    Nieszczęsny Oreście? czy może chwalco banderowski?
    Łapiii .... pokaż mi choć jedno zdanie, w którym wychwalam Banderę, czy banderowców. Nie miotaj oszczerstwami czy pomówieniami ot tak sobie, na oślep ....

A poza tym - na brak szczęścia tak ogólnie nie narzekam, dość zdrowy na ciele i umyśle jestem, i tak dalej, co widać zresztą po moich radosnych postach
    Ой, що в полі за димове? Чи то вірли крильми б'ються?

Bieszczadnik Awatar wp.krzysztof
    Na forum od
    03.2009
    Rodem z
    Podkarpacie

Bez flaszki tego nie rozbierzecie.
    Sapere aude.

Zbanowany
    Na forum od
    03.2009

Cytat Zamieszczone przez orest Zobacz posta
    Oj, Łapi, Łapi, żebrzesz o posty, wysyłasz mi privy,

A może chcesz jakoś obronić swój wizerunek, jako "prawnika", nadwyrężony jakby nieco? A może jesteś przekonany o jakiejś ważnej misji do spełnienia

Wymiana zdań z Tobą służy jedynie Tobie, podsycaniu, pielęgnowaniu Twojej zapiekłej nienawiści. I na nic tu zastrzeżenia typu "ale ja do Ukraińców nic nie mam, tylko ci banderowcy ...", itp. Każdym następnym postem przeczysz temu.

Specjalne pozdrowienia dla Stałego Bywalca i Michała, jeśli można, tak przy okazji

[ocenzurowano - naruszenie Regulaminu Forum]

Od ukrainskiego patrioty chciałbym by mógł pomóc w takim nagłośnieniu sprawy, czy w opracowaniu prawnym tematu, by neobanderowcy zwinęli interes i przenieśli się na Kamczatkę nawracać bure niedźwiedzie na nacjonalizm, w imię słusznego interesu Polski i Ukrainy, a nie dowodzenia, że w systemie brak podstawy ... Jest podstawa, i mimo, że nie podjąłem polemiki, bedę tak twierdził nadal. Polemika z tobą w tej kwestii jest zbędna.

[brak związku z tematem wątku]

Miej odwagę wkleić cały mój post, zezwalam na to, by ludzie ocenili twoje kłamstwo.

[naruszenie Regulaminu Forum]

[naruszenie Regulaminu Forum]
    Życiorys bandytów banderowskich odpowiedzialnych za masakry zazwyczaj zaczynał się od sentencji: Ukonczył, studiował na Uniwersytecie Stefana Batorego we Lwowie, w wielu wypadkach: studiował prawo...
    Studia prawa to za mało, jeszcze istnieje coś takiego jak prawo naturalne, którego najprostrzą recepcją było skazanie ludobójców w Norymberdze. To o czym pisałeś, to właśnie tryumf prawa pozytywnego. Jeśłi coś nie jest prawem to tego nie ma. Najwyższy szczyt prawo pozytywne osiągnęło właśnie w Niemczech Hitlerowskich. A potem prawo pozytywne nie chroniące przed nadużyciem władzy ograniczono prawem naturalnym, prawami człowieka.

Dotknęłeś tematu nienawiści w stosunkach polsko-ukrainskich. Zapiekla nienawiść jest faktem społecznym w tych stosunkach. Wielokrotnie się z nią zetknąłem i czasami nawet przyznaję, że ciezko jest na to zareagować, po tym, jak ludzi opowiadają dlaczego.

Ale nie ja odczuwam nienawiści, odczuwam obowiązek, jak wielu innych Polaków, przypomnieć prawdę, uchronić ją przed zakłamaniem, przed ludźmi dla których ukrycie prawdy uzasadnia każdy złoczyn.

Czyż nie takie ma brzmienie dekalog ukrainskiego nacjonalisty?

Nie było krzywd polskich...
    Ostatnio edytowane przez Derty ; 25-08-2009 o 21:57 Powód: naruszenie Regulaminu Forum

Zbanowany
    Na forum od
    03.2009

Cytat Zamieszczone przez wp.krzysztof Zobacz posta

(nie wiem dlaczego to napisałem, skoro mnie nazwał Ukraińcem ... i gloryfikatorem UPA )
    Fakt, pojechałem wtedy, Wp.Krzysztofie, ale też napisałem gdzieś później, ze cenię sobie twoją intelektualną manierę. Więc może w kwestiach pewnych zgodni nie jesteśmy (i nie zapowiada się taka zgoda) ale pewien nalezny szacunek wobec twojego sposobu i kultury argumentacji sam z własnej woli uczyniłem

bez czerpania profitów od tego... :)
    Ostatnio edytowane przez Łapi ; 25-08-2009 o 18:53

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2009

Z uwagi na to, że sformułowania i obelgi pod moim adresem, znajdujące się w poście z godz. 17.36 użytkownika "Łapi" noszą znamiona czynów zabronionych (pomówienie i ubliżanie w środkach masowego komunikowania - art. 212 & 2 kk oraz art. 216 & 2 kk) - proszę Administrację tego forum o usunięcie z niego użytkownika "Łapi".

Z uwagi na istotny udział użytkownika Łapi w całym wątku, dokonałem cenzury w/w określeń oraz upomniałem go na PW o złamaniu Regulaminu. Traktuję to jako ostrzeżenie - pierwsze i ostatnie.
    Proszę uczestników o nie używanie argumentów ad personam:) Nie zmieniają sensu zdarzeń historycznych i możliwych ich ocen.
    Ostatnio edytowane przez Derty ; 25-08-2009 o 22:02 Powód: Odpowiedź na prośbę o usunięcie Usera z Forum
    Ой, що в полі за димове? Чи то вірли крильми б'ються?

Fotografik Roku 2010
    Fotografik Roku 2009
    Fotografik Roku 2008

Awatar bartolomeo
    Na forum od
    07.2005

Cytat Zamieszczone przez Łapi Zobacz posta
    [lepiej nie cytować tych obelg i wulgaryzmów]
    Masz niebywałą zdolność upodlenia idei, którą promujesz.

Czytałem tę dyskusję (i poprzednie podobne) dość regularnie, dalej jednak nie mogę. Ideę upamiętnienia pamięci pomordowanych sprowadziłeś do obrzucania się gównem, Twoje zachowanie jest obrzydliwe i odrażające. U mnie trafiasz tutaj, mam nadzieję, że żaden diabeł nie namówi mnie do wyciągnięcia Cię stamtąd.
    Czterech panów B.

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Cytat Zamieszczone przez bmiller Zobacz posta
    Masz niebywałą zdolność upodlenia idei, którą promujesz.

Czytałem tę dyskusję (i poprzednie podobne) dość regularnie, dalej jednak nie mogę. Ideę upamiętnienia pamięci pomordowanych sprowadziłeś do obrzucania się gównem, Twoje zachowanie jest obrzydliwe i odrażające. U mnie trafiasz tutaj, mam nadzieję, że żaden diabeł nie namówi mnie do wyciągnięcia Cię stamtąd.

Bartek ..nie denerwuj się , ten osobnik jest chory psychicznie. Już wcześniej napisałem mu (tylko raz i nie mam zamiaru dyskutować z psychopatą), że jest małym zakompleksionym człowieczkiem...i nic , a wręcz napisał ,że on nie jest mały(czytaj niski).hhhaha.
    Mimo ,że tak jest, to proszę administratora o nałożenie blokady na tego osobnika.(świadomie nie piszę użytkownika forum)
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Zbanowany
    Na forum od
    03.2009

Gratulacje panowie, czyli moi adwersarze mogą mnie obrzucać swobodnie błotem, a ja im nie mogę odpowiedzieć tym samym.

Zbanowany
    Na forum od
    03.2009

Same skrzywdzone słodkie niewinności:
    1. Michał
    2. Orest
    3. Stały Bywalec
    4. Joorg

kolegi Bmillera nie znam, nie wypowiadam się.
    Ostatnio edytowane przez Łapi ; 25-08-2009 o 20:12

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)