Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Do Łapiego

Widok wątkowy

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie Do Łapiego

Wczoraj napisałeś (cyt.):
    "Ponieważ niejaki Stały Bywalec uprzejmie doradza nie czytanie postów Łapiego, (...)"

Czy byłbyś tak uprzejmy zacytować taką moją rzekomą wypowiedź ?

Każdy członek Naszego Forum może sprawdzić, że ja (również wczoraj) wręcz zaleciłem lekturę Twoich postów. Napisałem bowiem tak:
    "(...) Tymże osobom zainteresowanym doradzam także wnikliwą lekturę (taką ze zrozumieniem) wszystkich postów Łapiego - zarówno w aspekcie Jego argumentacji, jak i sposobu prowadzenia dyskusji."

Całkowicie potwierdza się ostrzeżenie, które otrzymałem priv. az ... z Kanady. Jesteś po prostu trollem i szkoda czasu na jakąkolwiek z Tobą dyskusję.

A kompletnie skompromitowałeś się wysyłając groźby via priv. do jednego Kolegi z Naszego Forum, a gdy On to ujawnił, zacząłeś straszyć Go procesami sądowymi.

Łapi - prawdopodobnie grasujesz nie tylko na Naszym Forum, ale na na nim jesteś już spalony (przynajmniej dla mnie).

Do Sz. Moderatorów: to jest już moja naprawdę ostatnia wypowiedź nt. Szanownego Łapiego. Niech już On sobie pisze o mnie co chce, ja na to nie odpowiem.
    Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 08-08-2009 o 23:04
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów