Mnie się też podoba coraz bardziej.Trzymają się bez reklam i oby tak zostało!!Z dużą przyjemnością bierze się ten miesięcznik do ręki a ...nawet wraca czasem do poprzednich numerów.
Mnie się też podoba coraz bardziej.Trzymają się bez reklam i oby tak zostało!!Z dużą przyjemnością bierze się ten miesięcznik do ręki a ...nawet wraca czasem do poprzednich numerów.
WUKA
www.wukowiersze.pl
Wam to dobrze a pod strzechy nie dociera.
Za granicę też nie. Wysłałem email do redakcji w sprawie prenumeraty. Okazuje się, że
RUCH jak na razie nie zna tego pisma.do końca roku nie przewidujemy możliwości zaprenumerowania pisma bezpośrednio u wydawcy.
Taka możliwość będzie dopiero od 2010 r. W chwili obecnej proponuje sprawdzić w RUCH S.A. gdyż firma ta jest jednym z kolporterów naszego pisma, a wiem, że świadczą usługi również za granicą.
W Hirschbergu dają to w salonie empiku Mości Andrzeju:)
Osobiście i w zasadzie wolę gapić się w wolnych chwilach na mapy i snuć plany wedle własnego uważania i będzie mi szkoda na to pismo wydać. Wolę kupić jakieś nowe mapy albo kolejny reprint od Henia Rączki:D
Pozdrawiam
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Obawiam się ze tak się nie da, chyba że są finansowani np. przez samorząd.
Kilka ciekawych górskich czasopism już zabłysło na firmamencie i zgasło, z braku prozaicznej kasy.
Niestety tak ładnie wydawanego czasopisma nie da się finansować tylko ze sprzedaży.
Pozdrowienia
Basia
Krzysztofie, podaj mi na PW swój namiar na jaki adres mam wysłać i będę to robił co miesiąc. Nie będzie to dla mnie zbyt absorbujące zajęcie i duży wydatek, że wyślę pocztą raz w miesiącu Bieszczady do Ciebie. Ja pomogę Tobie... Ty komuś i będzie oki.
Złamałem się i kupiłem trzeci:D Takie duże foty:D:D:D
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)