Strona 4 z 12 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 112

Wątek: Uzdrowisko w Czarnej?

Domyślnie Odp: Uzdrowisko w Czarnej?

Cytat Zamieszczone przez Recon1 Zobacz posta
    Rany boskie... odkryłem już podobny wątek na Forum, ale 5 lat wstecz temu zaczęty i ... wszystko jakby aktualne http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php?t=1594
    Czy już mieszkańcy w Czarnej litości dla władzy nie mają by jej w cierpieniu rządzenia ulżyć?
    To 5 lat w plecy! Polecam posty Piotra poczytać... rewelacja!!!
    No tak .Historia zatoczyła koło tylko przy tym nikogo nie pie...neła w czoło(przepraszam) . Co się zmieniło? Przedewszystkim to ,że Karolina jest teraz szefową Centrum Informacji Turystcznej. Była dyrektor GOK-u jest teraz byłą dyrektor GOK-u. W międzyczasie powstało przedszkole( z inictjatywy pozaurzędowej i przy oporze urzędu) na dziś są dwa przedszkola ( w Polanie też) a Karolina jest koordynatorem projektu "ośrodki przedszkolne cośtacośtam.
    Jak czytam tamtą dyskusję to pamiętam ,że poprzedni wójt po przeczytaniu tamtych wypowiedzi nakazał zmianę godzin pracy GOK-u " bo nas opisują ,że młodzież nie ma co robić". To tyle się podziało. Mentalna kicha.
    Nie wiem czy obecny wójt czyta te nasze wypowiedzi ale wczoraj zaczęli "orać" w parku. Co to będzie ? Może zdrój?
    Narazie jadę na wakacje ..zasłużone! wcale nie w Bieszczady
    Pozdrawiam Wszystkich. Wójta też.

Pa(i)n killer Awatar admin
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    London, Ontario :]

Cytat Zamieszczone przez Krzysztof Franczak Zobacz posta
    ...wczoraj zaczęli "orać" w parku. Co to będzie ?
    Może pszenżyto posieją? :D
    Pozdrawiam
    Darek Magusiak

"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."

Korespondent Roku 2009 Awatar Recon
    Na forum od
    02.2008

Może czytają? Do Urzędu Gminy posłałem przedwczoraj link z małą informacją, przecież to o ich podwórku ludzie rozprawiają. Niech Gmina ma wiedzę i świadomość, że toczy się gdzieś dyskusja o problemach, które ma do rozwiązania. Mam nadzieję, że jeśli coś odpiszą to nie wystawią rachunku za odpowiedź (bo coś taki pomysł kiedyś był w Czarnej), a może wolą zerkać zza firanek?
    Ja tam wierzę w to, że Władza teraz słucha ludzi i prawdziwa cnota krytyki się nie boi. Przecież chcemy by było lepiej dla wszystkich i chcemy pomóc. Chcemy?

Panie Wójcie proszę o głos w imieniu Gminy, jakie są plany dla poprawy infrastruktury dla turystów, czy mamy coś podpowiedzieć, czego od nas Pan oczekuje?
    Pozdrawiam :)
    -----------------
    benevole lector

https://twitter.com/Zbyszek_Recon

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Cytat Zamieszczone przez Recon1 Zobacz posta
    (...)
    Panie Wójcie proszę o głos w imieniu Gminy, jakie są plany dla poprawy infrastruktury dla turystów, czy mamy coś podpowiedzieć, czego od nas Pan oczekuje?
    Trochę można znaleźć tu:
    http://www.czarna.pl/

.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
    Trochę można znaleźć tu:
    http://www.czarna.pl/

.
    ...i tu http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll...ZADY/380008614

Bieszczadnik Awatar mavo
    Na forum od
    11.2008

Lubie Czarna ! To znaczy tak naprawde lubie rosol z makaronem w Zajezdzie Pod Czarnym Kogutem.( prawie taki jak mamy ) Gminke znam bo pewnie taka sama jak ta moja w ktorej przyszlo sie urodzic i zyc sporo czasu.Szansy to one raczej nie maja.Wszekie proby zmian skostnialych sposobow myslenia i dzialania zawsze spala na panewce.Pomyslcie! Poco wladza ma dzialac i ryzykowac jakies niepewne przedsiewziecia? A nuz sie nie uda i bedzie smiech na sali.Lepiej zyc w dobrej komitywie z Proboszczem ( realna wladza ) zbudowac gwardie pretorianow skasowac 7000 moze 10000 PLN miesiecznie i lezec na dowolnie wybranym.
    Ale dla Czarnej widze malenka szanse .Za rok wybory.A moze by facet z Baraku powalczyl o wladze?Moze razem z Forum. Pomozemy?

Cytat Zamieszczone przez mavo Zobacz posta
    Lubie Czarna ! To znaczy tak naprawde lubie rosol z makaronem w Zajezdzie Pod Czarnym Kogutem.( prawie taki jak mamy ) Gminke znam bo pewnie taka sama jak ta moja w ktorej przyszlo sie urodzic i zyc sporo czasu.Szansy to one raczej nie maja.Wszekie proby zmian skostnialych sposobow myslenia i dzialania zawsze spala na panewce.Pomyslcie! Poco wladza ma dzialac i ryzykowac jakies niepewne przedsiewziecia? A nuz sie nie uda i bedzie smiech na sali.Lepiej zyc w dobrej komitywie z Proboszczem ( realna wladza ) zbudowac gwardie pretorianow skasowac 7000 moze 10000 PLN miesiecznie i lezec na dowolnie wybranym.
    Ale dla Czarnej widze malenka szanse .Za rok wybory.A moze by facet z Baraku powalczyl o wladze?Moze razem z Forum. Pomozemy?
    Wasze niedoczekanie. Nigdy nie miałem zamiaru i nie mam zamiaru pomimo różnej maści delegatów partyjnych i bezpartyjnych. Ja naprawdę lubię to co robię a poza tym nie nadaję się nawet na kierowcę Wójta .Poważnie. Różnica jest zatem taka ,że do władzy idą ci którzy tak jak ja się do niej nie nadają .
    Chcę jedynie żeby władza słuchała swoich mieszkańców(wszystkich) a nie tylko zaściankowców. Wtedy może uda się rozwiązywać wspólne problemy na miejscu .
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof Franczak ; 20-08-2009 o 19:12

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Wielkim problemem tego typu miejscowości jest też emigracja młodych, energicznych i wykształconych ludzi. Zamiast pracować "organicznie" i "u podstaw", wolą wyjechać, niekiedy hen, hen bardzo daleko.

Osobiście znam takiego jednego, co to z Czarnej aż do ... Kanady wyemigrował (via Przemyśl).
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

Wy tu radośnie apelujecie do wójta Czarnej, snujecie plany, ale poczytajcie sobie to:
    http://ustrzyki.net.pl/forum/viewforum.php?f=18
    Elegancki syf...
    Pozdrav

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2009
    Rodem z
    Podkarpacie

Cytat Zamieszczone przez Browar Zobacz posta
    Elegancki syf...
    No ....faktycznie syf.

Jednego nie pojmuję. Jak to możliwe, że Wójt wszystko robi źle. Tak się uparł, żeby szkodzić Gminie, mieszkańcom ...i sobie jednocześnie ??? .

....no chyba, że to jakiś polityczny kamikadze.
    Ostatnio edytowane przez wp.krzysztof ; 21-08-2009 o 09:19
    Sapere aude.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)