Cytat Zamieszczone przez zniechęcona Zobacz posta
Nawet jesli przesadziłam Paskal obwiniając akurat Ciebie o najgorsze sprośności to teraz dopiero za przeproszeniem żygać mi sie chce po przeczytaniu dowcipów diabła, rafala, Vivaldiego, Sb i wspomianej juz Darkangel, która to przechodzi samą siebie... Co mi tam, że na szlaku czy przy stole ktos jest miły elokwentny inteligentny jak naprawdę w środku jest zwykłym prostakiem bez wyczucia przyzwoitości i dobrego smaku
Co się tyczy mojej osoby to masz rację! W realu jestem jeszcze większym chamem niż na forum. Tłumaczyłem już dwukrotnie że Satyrykiem Roku 2008/2009 zostałem wybrany, podobnie jak prezydent Komorowski, przez nieporozumienie. Głosujący sądzili że to są wybory Satyra Roku i z racji dużego podobieństwa głosowali na mnie (Ciebie jeszcze wtedy nie znali). Poza tym nikt wtedy jeszcze nie wiedział że jestem chamem (oprócz Lucyny). Dopiero Ty mnie rozszyfrowałaś.
Postaram się ograniczyć swoją aktywność żeby Cię nie urazić, bo zresztą nie było moim zamiarem urazić kogokolwiek!
Na szlaku mnie nie spotkasz gdyż ze względu na stan zdrowia mogę być teraz tylko bieszczadnikiem wirtualnym.
Pozdrawiam wszystkich! + Pastor ręką własną