Witaj Piotrze!

Widzę, że nadal jesteś naładowany. Odpowiem krótko - otóz nie jest to forum o Bieszczadach, tylko właśnie o d... Maryni w Bieszczadach. To moja opinia.

Spory na temat szczegółów oczywista nie mają sensu z prostego powodu - nie ma w tych opiniach wspólnego źródła - i jeżeli odpowiada Tobie forma dyskusji typu
"Rzekł Pan do pospólstwa..."
to proszę bardzo. Ale ja wysiadam. Nie mam patentu na wyłączność jaką chcecie sobie przypisać (to moje wrażenie)

Mam proste pytanie - po Kongresie przeczytałem wielkie deklarcje i ohy w regionalnym piśmie jak to 3 największe "serwisy bieszczadzkie" połączą wysiłki i takie tam pierduliny. Linków wzajemnych u Was nie ma, na post na forum tamtego serwisu pies z kulawą nogą nie odpowiedział. Ciekawe czego tak naprawdę chcecie - wielcy bieszczadcy serwisowcy? (bez złośliwości). Wzajemnej adoracji i uznania?
I tak każdy z Was nie wyłączając mnie szuka tam czego innego, inaczej odbiera ten sam widok, zapach etc. Sięgnijmy trochę głębiej.
A przy okazji? - jeżeli mamy ochotę nauczyć się od siebie czegoś więcej na temat tych gór - to bądźmy rzetelni i nie tak ograniczeni jak do tej pory. Ja osobiście chciałbym czegoś więcej się nauczyć - stąd moja obecność na forum. Ale skoro to co wyżej napisałem to...

Pozdrawiam