A i jeszcze do Michała.
Podoba mi się Twój soczysty styl wypowiedzi. Ale faktycznie usilnie starasz sie zasłużyć na miano jakim się podpisujesz. A już mogło być dobrze - bo się zdążyłam doczytać - że chcesz się od niego odciąć. A jednak nie możesz. Szkoda - bo działasz jak granat zaczepny. Rozrywasz każdy wątek już na samym początku.
Przyznaję, że dodajesz kolorytu temu forum, ale jednocześnie z przykrością stwierdzam, że prowokujesz w dość niski sposób. Atakujesz osoby - nie meritum. Dla ścisłości - ja teraz krytukuję Twoją zajadłość i rzeczoną złośliwość, a nie Ciebie.
Poza tym - jak zdążyłam zauważyć lubisz być "anty" - nie znalazłam ani jednej wypowiedzi, która by zaskarbiła Twoją sympatię. Aż tak nie lubisz tu bywać, ludzie Cię drażnią fo faktycznie lepiej zrealizuj zapowiedź (w/w).
Może pojaw się jako Michał i opisz cos co lubisz w Bieszczadach? Może okolice Jabłonek? Grzyby, ryby? Coś przeciez musisz lubić:)
I nie, nie dążę - broń B - do scukrzenia tego Forum! Niech ma sól, papryczkę i świeżość bazylii! Niech pozostawia smaczek (a nie niesmaczek)!
pozdro
p.s. fajne słówko ta "wciurność"

Odpowiedz z cytatem