Witaj Asiczka !
Długo zastanawiałem się czy pojawić się wbrew swojej deklaracji. Robię to tylko i wyłącznie dla Ciebie (dlatego resztę proszę o pozostawienie tego posta w spokoju i potraktowanie jakby go nie było - z góry dzięki).
Asiczko! przypuszczam, że poczytałaś poprzednie posty. Zgadzam się z Tobą - to niski poziom. Ale przyjąłem to celowo. Zajadłość i złośliwość miały posłużyć tylko jednemu (pisałem o tym na forum). To nie jest moja cecha charakteru - kto mnie zna wie o tym doskonale. Piotr np. wyjął z kontekdtu fragmenty i przypisał mi cechy paskudne - cóż jego wola.
Ludzie mnie nie drażnią - mam do nich dużą sympatię i nawet w swojej złośliwości daję to odczuć - poczytaj dokładnie posty. Drażnić mogą mnie pewne zapatrywania na problem, ale to nie ma nic wspólnego z chęcią pokazania siebie. Bzdura. Uczę się całe swoje życie i od Was także. Ale taki sposób bycia mojego na forum miał jedynie na celu zwrócenie uwagi (a raczej odpisu z Waszej strony - czyli reakcji - co osiągnąłęm). Myślę, że dość szybko zapomnicie te posty więc nie będę Wam zabierał czasu.
Z pewnością podczas spotkania w Bieszczadach nie odmówię Wam wyjaśnień. Chętnie się z Wami spotkam.
Dziękuję Ci za tego posta.
Pozdrawiam serdecznie

Odpowiedz z cytatem