Wykruszyła mi się ekipa na wyjazd w Fogarasze a co za tym idzie opcja dojazdu samochodem tamże W związku z powyższym poszukuję ekipy/osoby dysponującej samochodem i wybierającej się w kierunku Rumunii (Nie musza być Fogarasze). Niestety z racji ograniczonego czasu Rumunia rozważana jest tylko w opcji samochodowej. Nie chcę spędzić połowy czasu na podróżach w pociągach, choć cenię sobie tę formę przejazdu.
Alternatywnie (jesli nie znajdzie się osoba/ekipa z samochodem do Rumunii) rozważam wyjazd na Ukrainę (preferowane Małe Gorgany i Świdowiec) lub w ostateczności Słowację (tu priorytet ma Mała Fatra). Opcja ukraińska i słowacka to już nie ma znaczenia czy samochodem czy komunikacją publiczną.
Dysponuję max ośmioma dniami do wykorzystania w okresie pomiędzy 30.09-12.10.09.
Oczywiście nie musze dodawać, że preferuję wędrówkę z plecakiem i noclegi w namiocie nad wycieczki z bazy stacjonarnej Mogę "przygarnąć" do namiotu max 2 osoby (będzie ciasnawo, ale nie będzie konieczności spać piętrowo ;-) ).
Pragnę także zaznaczyć, że w opcji samochodowej partycypuję we wszystkich kosztach związanych z przejazdem.
Ogłoszenie nie ma charakteru matrymonialnego
Zakładki