Chyba chodziło o te drugie, które były w Borżawie (chyba, tak z głowy nie dokładnie pamiętam).
Natomiast jeśli chodzi o Tomnatyk nie dawno znalazłam gdzieś (chyba na forum strony karpatywschodnie) opis wycieczki z roku 2008 lub 2009, wraz ze zdjęciami.
Autorem był Julianzmosiny.
B.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
To zdjęcie pod koniec września zrobiłem. A rozebrane to są te z Borżawy.
Marcin
W maju to wyglądały tak. Jesienne zdjęcie wykonałem z pagórka oznaczonego krzywą strzałką.
Marcin
Podobne ustrojstwo jakieś dziesięć lat temu widziałem na Połoninie Równej - leżało na ziemi.
Marcin
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Ja chyba ( w tej chwili tak na 80 %) będę, ale z kolei nie mam raczej czasu zimą.
Od ok 15.12 aż do końca marca mam bardzo małe szanse na dostanie urlopu (zakończenie roku w księgowości, wdrożenie nowego systemu i takie tam), tak ze wyjeżdżać będę pewnie tylko na weekendy.
Pozdrowienia
Basia
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki