Witam serdecznie!

Ad 1. Maj nie będzie łatwy ze względu na tabuny weekend-owców. Ale jak co to proszę dać znać wcześniej (ze dwa miesiące) - miejsce murowane.

Ad. 2. Schronisko w Jabłonkach

I jeszcze jedno - ciągle wracam do ostatniego posta Lupino. Dlaczego pytanie do Piotra a nie do mnie. Już dawałem do zrozumienia - Lupino jak chcesz to się wypnij na moje pisanie. pamietaj o jednym - to, że wycofałeś się z forum na czas mojej obecności na nim -utwierdza mnie w przekonanoiu iż po prostu przegiąłem. Już przepraszałem za to. Jeżeli taka będzie Twoja wola zrobię to jeszcze raz - ale nie skreślam Ciebie za to, że dawałeś na początku odpust na moje posty w moim stylu. To, że skrobnąłem iż jesteś za krótki nie miało nic wspólnego z Twoją osobą. Zdałem sobie sprawę, że w ten sposób ludzie nie chcą rozmawiać i wolą się wycofać> Nie wierzę, że nie masz nic więcej do powiedzenia.
Tę wstawkę do posta także możesz zignorować - może kiedyś jednak dojdziesz do wniosku iż to co pisane nie koniecznie odnosi się do człowieka, a jedynie do pewnego sposobu prezentacji poglądu. Poglądy każdego szanuję i wara mi od tego.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich.