Witam
W zielonym jej /"ciuchci bieszczadzkiej "/ do twarzy i z tym kolorem jest na ogół kojarzona. Ja również chciałbym aby wróciła jej szata w kolorze zielonym, niczym sukienka w tym kolorze muskana przez wiatr, gdy będzie sunęła po swoich torach, ruszając z Majdanu, czy jak Kto woli Cisnej-
-Majdanu.

W związku z powyższym mam propozycję, która gdyby " wypaliła " może pomogłaby Fundacji chociaż w części zdobyć fundusze na ten cel.

Jestem w trakcie prac projektowych nad znaczkiem okolicznościowym, którego projekt chciałbym przekazać Fundacji gratis.Oczywiście po ukończeniu go zaprezentuję go na Forum.
Aby projekt mógł przynieść rządany efektw tym momencie potrzebni są Sponsorzy, jak to sie teraz ładnie nazywa, lub wykonawcy , którzy by wykonali ów znaczek, najlepiej gdyby to było też gratisowe działanie.Ewentualmie za pieniądze uzyskane ze sponsoringu.
Całość przekazana zostałaby Funadacji, która sprzedając go gromadziłaby pieniądze na przemalowanie "Ciuchci bieszczadzkiej".
Będę wdzięczny Wam za opinie na ww temat .
Może uda Nam się coś razem zdziałać i byłaby to Nasza *cegielka *, chociaż lepszym określeniem byłoby nazwać to " hakiem " mocujacym szyny kolejowe do podkladów. Niestety nie wiem jak się on nazywa?

z poważaniem
marekm