Ale stało to się niezbyt elegancko. Teraz to już pewno nawet wspólnych kawałów nie będziemy opowiadać.
Ale stało to się niezbyt elegancko. Teraz to już pewno nawet wspólnych kawałów nie będziemy opowiadać.
Ejże? Wielu forowiczów wpada tu i tu. Stało się i już. Nie ma co płakać. To, że się gdzie indziej nie zalogowałem /do tej pory.../ nie oznacza, że jak spotkam Piotra, czy Irka to sobie nie pogadamy lub kiedy do nich napiszę to nie odpowiedzą. Nadal mam zamiar wpadać do Irka na kawę i jestem pewien, że mnie kotem nie poszczuje. Przeciez jak było jedno, to i tak nie wszyscy się tolerowali...
Pozdrawiam
bertrand236
Swięte słowa! AMEN
WUKA
www.wukowiersze.pl
Nie ma nic złego w wielu portalach o bieszczadach .Każdy w jakimś sensie jest inny .Tak samo fora bieszczadzkie, może za jakiś czas będzie ich kilka.... w sumie to fora traktujące o górach mają swoje podfora dotyczące poszczególnych gór.
Jesli mam cokolwiek krytykować to taki jeden portal (nie podam nazwy) ,który umowami wywalczył sobie monopol na informacje z samorządów i innych instytucji ale zapomnial ,że z zachłanności można czasem się udławić , zwłaszcza jeśli innym stronom (portalom) odmawia się informacji nie odpowiadając na ich emaile.
Wiadomo przecież ,że informacja to rzecz cenna i przekłada się na pieniądze.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)