Jak w temacie, proszę o pomoc, chodzi mi o dojazd pkp, pks lub innaczej.
pozdrawiam i oczekuje pomocy![]()
Jak w temacie, proszę o pomoc, chodzi mi o dojazd pkp, pks lub innaczej.
pozdrawiam i oczekuje pomocy![]()
Najtaniej - stopem (:
Można też z BB dojechać do Rzeszowa i dalej starać się dosiąść do jakiegoś pksa.
PKP dojedziesz najdalej do Zagórza. Nie polecam tej opcji, bo trwa strasznie długo i wcale taniej niż PKS nie wychodzi.
Siłę słonia
Płodność byka
Da Ci tylko...
TURYSTYKA!!!
www.picasaweb.google.com/domikoc
www.picasaweb.google.com/derkaterdreadlock
O 9.50 wsiadasz w Bielsku Białej w autobus relacji Cieszyn - Krosno. W Krośnie jesteś o 16.20. O 16.30 masz autobus do Ustrzyk Górnych, którym dojedziesz do Sanoka albo o 17.15 autobus z Gliwic Do Sanoka. W Sanoku jesteś o 17.45 albo o 18.15. O 18.45 masz autobus do Polańczyka przez Solinę. Pamiętaj, że autubusy z Cieszyna do Krosna i z Gliwic do Sanoka czasem się spóźniają.
Możesz też jechać przez Kraków. Z Krakowa masz autobusy i busy do Sanoka i dalej autobusy do Soliny i Polańczyka.
Nie jedź przez Rzeszów, nadłożysz kupe drogi!
Co do stopa to lepiej dojechać do Krakowa i łapać przy wyjeździe na Tarnów. Jeździ troche samochodów i ciężarówek na Jasło, Krosno i Sanok. Z Bielska przez Rabke, Sącz wydaje mi sie, że byłoby ciężko.
dziekuje, jak by ktoś coś jeszcze chciał dopisac do tematu to zapraszam.
Na takie zaproszenie wstyd nie odpowiedzieć :)
Bardzo fajna wyszukiwarka połączeń jest na www.e-podroznik.pl wyszukuje z przesiadkami, ma sporo przewoźników i w miarę aktualne rozkłady, chociaż głowy za to nie dam. Raczej warto zadzwonić jeszcze na infolinie przewoźnika i dokładnie dopytać. Ale ja z niej korzystałam i wszystko co mi pokazała było aktualne :)
dziekuje bardzo, na pewno sie przyda ta wyszukiwarka, pozdrawiam.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki