witam wszystkich użytkowników :) jestem tutaj nowy i nie wiem gdzie szukać odpowiedzi na moje pytanie więc liczę na waszą wyrozumiałość i pomocmianowicie planuje w niedługim czasie wraz z moją dziewczyną wybrać się właśnie w Bieszczady i cały problem tkwi w tym że w praktyce to nie mam pojęcia gdzie i co warto zwiedzić, jakie są ceny noclegów itp.(wyjazd planuje na któryś z końcowych weekendów października) Z racji że w tygodniu pracuje i jestem bardzo zajęty dostęp do internetu mam ograniczony dlatego moja wiedza o Bieszczadach jest taka znikoma :( z góry dziękuje ze pomoc i liczę na wasze wsparcie :)
pozdro

mianowicie planuje w niedługim czasie wraz z moją dziewczyną wybrać się właśnie w Bieszczady i cały problem tkwi w tym że w praktyce to nie mam pojęcia gdzie i co warto zwiedzić, jakie są ceny noclegów itp.(wyjazd planuje na któryś z końcowych weekendów października) Z racji że w tygodniu pracuje i jestem bardzo zajęty dostęp do internetu mam ograniczony dlatego moja wiedza o Bieszczadach jest taka znikoma :( z góry dziękuje ze pomoc i liczę na wasze wsparcie :)
Odpowiedz z cytatem