Zakończyło się drugie rimbowanie.
No i dobrze.
Dzisiejsze komunikaty o zacinającym deszczu ze śniegiem tylko to potwierdzają.
Zakończyło się drugie rimbowanie.
No i dobrze.
Dzisiejsze komunikaty o zacinającym deszczu ze śniegiem tylko to potwierdzają.
I to cała relacja jest? Króciutka jakaś...
bertrand236
Bertandzie, na forum jest już RIMBowa koza z piątku, są zdjęcia z sobotniego poranka (pełny tuzin a nie 11), są zdjęcia z tegoż poranka i z późniejszej wędrówki... No i była też około-RIMBowa zagadka rozwiązana przez RIMB-owicza.
Ja rok czasu miałem wyrzuty sumienia, że opuściłem pierwszy RIMB. Teraz przyćmiła je radość z tego, że byłem na drugim. Przed kolejnym muszę tylko potrenować obowiązujący na RIMBie styl wędrówki: nieśpiesznie, ze swobodnie modyfikowanym planem, bez przywiązania do ścieżek a przy tym prosto do celu![]()
Czterech panów B.
Było piękne rimbowanie , no i dobrze , dzięki Wszystkim w imieniu moim i "mojej Brygady" za wspaniałą atmosferę i towarzystwo.i za to chaszczowanie wspólne i też za to............
![]()
Takie same odczucia mam.
ps. Henek sprawozdanie jest super ...to jest relacja roku.
ps.' "Paczka" po trudach została załadowana do autkaw S... i dostarczona do domu, wszystko było OK, tylko nie wiem jak została " przyjęta po rozpakowaniu"
![]()
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
no to było kilkanaście albo i lepiej godzin bo 2,5 dnia
A kto mi powie JAK wyczyścić buty ze skóry takiej nubukowej z tego:
bo się skruszyło, ale chciałabym zakonserwować buciory, a TO chyba pozatykało mi pory w skórze pewnie.
A i zagadka z cyklu detale bieszczadzkie:
1. czyje to nogi
2. GDZIE te nogi zostały sfotografowane![]()
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
No dobra na dobranoc wkleję kilka obrazków, a EKIPA do jutra do wieczora macie fotki gdzie macie-ssijcie co chcecie, bo jutro większość z Was wyślę z dziką frajdą w kosmosi proszę Was o adresy na PM w celu wysłania Wam płytek ze zdjęciami.
Znów wędrujemy ciepłym krajem
Malachitową łąką morza
Ptaki powrotne umierają
Wśród pomarańczy na rozdrożach
![]()
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
A toastom nie było końca... dzięki i też za to..............
![]()
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki