A Stapis odpowiedział mi, że o Krzysztofie Wiktorowiczu nie słyszał i żadnego "Wabika" ani niczego innego nie wydał i nie ma w planach.
Pozdrawim
A Stapis odpowiedział mi, że o Krzysztofie Wiktorowiczu nie słyszał i żadnego "Wabika" ani niczego innego nie wydał i nie ma w planach.
Pozdrawim
Jest, zapewne, jeszcze 301 wydawnictw które "nie słyszały i nie wiedzą". Co w tym dziwnego? To Autor posiada wiedzę z kim rozmawiał, komu proponował wydanie Wabika itp. Uważam za bezcelowe wypytywanki na chybił-trafił!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Nie było to na chybił trafił. Rozmawiałem z Librą (wydawcą Tłumaczy...) i stamtąd skierowali mnie do Stapisu.
Gdzie popełniłem błąd? (Poza tym że odezwałem się w temacie)
Tak to zabrzmiało?? Ojej, to przepraszam ! Naturalnie, żaden błąd tylko....czemu Libra podaje jakieś namiary ?? Jeśli tylko dowiem się, gdzie Wabik przyjmuję (należny mu) kształt książki, natychmiast tą wiedzą podzielę się na Forum. Serdeczności ślę, też niecierpliwie czekam na cd Tłumaczy ciszy!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Wspomnienie Witold Smoleński : "W lutym zmarł nagle Krzysztof Wiktorowicz, fotografik i dokumentalista Bieszczadów, autor opowiadań, doskonały kompan górskich wędrówek." Gazeta Bieszczadzka 2 Marca 2023.
Smutna wiadomość.
Sporo lat temu miałem okazję poznać Go. Potem wielokrotnie prowadziliśmy długie rozmowy przy okazji różnych projektów. Zapamiętałem Go jako błyskotliwego człowieka, że sporym dystansem do siebie i świata. Był kopalnią informacji o Bieszczadach, zdarzeniach znanych i mniej znanych ;-))).
Niech wędruje w spokoju przez niebieskie połoniny.
Stosy nie rozświetlają ciemności.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki