Pokaż wyniki od 1 do 10 z 56

Wątek: Krzysztof Wiktorowicz, "TŁUMACZE CISZY"

Mieszany widok

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

Domyślnie Odp: Krzysztof Wiktorowicz, "TŁUMACZE CISZY"

Wracam do tego wątku rozczarowana...dystrybucją "Tłumaczy ciszy" ! Niepojęte, żeby taką niezwykłą książkę należało specjalnie zamawiać w księgarniach. Czy wydawca nie powinien wziąć na siebie jej rozpowszechniania? Ja wiem,ze teraz wszystko mozna zamówić z dostawą na próg ale ciągle jest miło wziąć do ręki egzemplarz, poczuć tę chęć zabrania jej natychmiast do domu po przewertowaniu kilku stron. Chciałam ją komuś podarować, ale dziś bo taka okazja i potrzeba ważna a tu...sprowadzimy!Centralny rozdzielnik był do bani, a jakaś dziwna regionalizacja jest do bani podwójnej!

Domyślnie Odp: Krzysztof Wiktorowicz, "TŁUMACZE CISZY"

Cytat Zamieszczone przez WUKA Zobacz posta
    Wracam do tego wątku rozczarowana...dystrybucją "Tłumaczy ciszy" ! Niepojęte, żeby taką niezwykłą książkę należało specjalnie zamawiać w księgarniach. Czy wydawca nie powinien wziąć na siebie jej rozpowszechniania? Ja wiem,ze teraz wszystko mozna zamówić z dostawą na próg ale ciągle jest miło wziąć do ręki egzemplarz, poczuć tę chęć zabrania jej natychmiast do domu po przewertowaniu kilku stron. Chciałam ją komuś podarować, ale dziś bo taka okazja i potrzeba ważna a tu...sprowadzimy!Centralny rozdzielnik był do bani, a jakaś dziwna regionalizacja jest do bani podwójnej!
    W czasach kiedy w niektórych sieciach księgarskich wydawca musi zapłacić najpierw za to, żeby jego książka znalazła się na półce lub wystawie tak niestety bywa. A "Tłumacze ciszy" to nie "Harry Poter...". No i dziś już trudno o prawdziwych księgarzy (nie mylić ze "sprzedawcą książek").

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)