Chodzi mi o to, że ta sama krew może budzić różne odczucia w zależności od kontekstu (przynajmniej dla mnie). A czy nie fotografują, nie potrafię przytoczyć na już, ale prawie jakbym miała w oczach
Chodzi mi o to, że ta sama krew może budzić różne odczucia w zależności od kontekstu (przynajmniej dla mnie). A czy nie fotografują, nie potrafię przytoczyć na już, ale prawie jakbym miała w oczach
No a jakie ma wywołać odczucia ta krew np martwego dziecka w ramionach matki???Do czego to nam potrzebne???Stajemy się dzięki temu lepsi czy gorsi?Bardziej wrażliwi jak nam codziennie masmedia serwują taki koktail?
nie wydaje mi się
A Marcin a tu masz coś o swojej ewolucji
http://www.ustream.tv/recorded/2292985
polecam!ja też nie wierzę w żadną ewolucję, ale Martin jest dużo ode mnie mądrzejszy i fajnie bardzo gada.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
"No a jakie ma wywołać odczucia ta krew np martwego dziecka w ramionach matki???"
No właśnie tylko z narodzin krew czerpie taką moc i radość, dochodzimy do sedna (i nie popadaj w skrajności).
Ale to TY się powoływałaś na telewizję, a nie ja prawda?
Bogdan Loebl
tylko po to, żeby pokazać przeciwwagę
Ale jaka to przeciwwaga?ja to też jest obrzydliwe
Bogdan Loebl
Z Twojego punktu widzenia, ale to się może zmienić kiedyś...Chciałabym się dowiedzieć, obiecaj, że o tym napiszesz
Krysiu my tu gadamy o kobiecie - ciele z ciała i krwi z krwi, a Ty tu zaraz jakieś nadprzyrodzone moce ściągasz na ten ziemski padoł. Toż ewolucja nie jest dowodem na istnienie czy nieistnienie Boga czy bogów, to jest teoria naukowa, a nie teologiczna. Ewolucja się tyczy nas - istot żywych, a nie aniołów czy innych Ainurów. Nie komplikujmy sobie niepotrzebnie Świata.
Marcin
No to posłuchaj w całości i wtedy powiedz jaki masz dowód na ewolucję, jakikolwiek? Ale wpierw zobacz jak Martin mutuje chomika i go do końca wysłuchaj
No bo skoro ewolucja jest teorią naukową to poproszę o naukowy dowód na jej istnienie;-))
ale nie bo tak ktoś nawet i mądry napisał, a dowód , konkret, ale nie na mutacje w ogóle, że istnieją, ale na ewolucję jako taką
Ostatnio edytowane przez Krysia ; 04-11-2009 o 21:47
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)