Może i łone zimnokrwiste...ale na tych fotkach...głębia w oczach i szaleństwo w grzywach...
super Krysia
Może i łone zimnokrwiste...ale na tych fotkach...głębia w oczach i szaleństwo w grzywach...
super Krysia
Dzięki Asik;-)
piękni byli mimo, że nie arabskie
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Fajne fotki. W końcu jakieś inne ujęcia koni;-)
Dzięki;-)
Kiedyś sobie kupię...o!;-)
Bogdan Loebl
Te araby z suchymi pyskami jakby ktoś im odkurzacz do nosa wsadził....
Te są świetne pod wierzch. Siedzisz jak na kanapie, wygodnie. Nie przestraszy się byle kałuży. Dość wolno wchodzi w galop, ale jak wejdzie....
No i tyle miejsca na chrapach do całowania, są cudne.
To, że teraz siedzę na ławeczce, to efekt fanaberii pewnej drażliwej klaczki arabskiejw pełnym galopie ona skręciła, a ja prosto
Pozdrawiam
Długi
Nie wiem, nigdy nie jeździłam na arabie-za małe to to;-)
No ale do zdjęć idealne. Dużo prościej się fotografuje coś co jest piękne już samo w sobie, czy to koń, czy modelka. Ciężej zobaczyć to piękno w czymś normalnym i pospolitym.
Bogdan Loebl
DSC_1296_zmn.JPGDSC_1261_zmn.JPGDSC_1265_zmn.JPG
Ponieważ tzw lato było pod koniec 'upalne', udałem się nad morze:D Skoro Długi może znad morza w góry, to ja czasem odwrotnie też. Warto tam wpaść, bo jod w powietrzu szczególnie barwi zachody słońca. Które oczywiście nie są jakimś tam kiczem, a prawdziwymi dziełami sztuki...
Ostatnio edytowane przez Derty ; 23-09-2010 o 22:22
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Masz 100% racji, Krysiu! Masz rację absolutną!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Na poczatku tygodnia miałem okazję wędrować po Beskidzie Śląskim. Pogoda dopisała, choć widoczność nie była rewelacyjna, to kolorystyka jesiennych Beskidów zachwycała. Kilka fotek w nieudolny sposób próbuje oddać rzeczywistość:
Pozdrawiam
Przemek
Aktualnie 6 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 6 gości)