Jurajska zima wczoraj.
Pamiętnego dnia tego, udało się uruchomić kolejny sezon wycieczek narciarskich![]()
Jurajska zima wczoraj.
Pamiętnego dnia tego, udało się uruchomić kolejny sezon wycieczek narciarskich![]()
chcesz powiedzieć, że na sierściuchach podejdę pod takim kątem???normalnie nie X-em???
Ostatnio edytowane przez Krysia ; 20-12-2010 o 19:18
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Nie chcę. Powiem jeno, że to tylko kwestia wyboru trasy i metody.
Tu sensowne było pozostawienie nart w miejscu, za którym górka dębem stawała i brutalne wejście 'z buta'.
Czasem narty można lub trzeba zdjąć
Heh, wyobrażam sobie jak idziesz z nartami w X, to musi być tyleż ciężkie co komicznenormalnie nie X-em???
Można próbować jodełkować stylem V...chociaż jeśli mus nad musy to na takim stoku prędzej zadziała schodkowanie, nazwijmy je stylem II lub =
To po co ten sierściuch jak sobie nie daje rady?
Bogdan Loebl
Pozdrowienia z podkrakowskiego lasu:)
link
------------------------
http://www.openbsd.org
cudneeeeeeeee
Bogdan Loebl
Dzisiaj . Myślalem, że będzie choć troszkę slonecznie .Nie bylo .Kornuty .
PF
Wracając wstąpiłem zerknąć na zimowy (tak dziś się prezentował) ....... Wąwóz Czarownic
PF
ps
Żadne (moje) zdjęcie nie jest "zdolne" oddać tego rzeczywistego .........
Kornuty też .
takie sobie zimowe szlajanie http://picasaweb.google.com/viwaldi68/Zima2011#
A ja wam chciałam pokazać troszkę Holandii,jeziorko,morze,Amsterdam i...okolice gdzie obecnie mieszkam..:)DSC08345.jpgDSC08381.jpgDSC08387.jpgDSC08539.jpgDSC08385.jpgDSC08545.jpgDSC08420.jpgDSC08419.jpgDSC08551.jpgDSC08417.jpg
Dusza ludzka jest jak ptak:
Gdy wzbija się na pewną wysokość,nie tylko nie wolno jej spocząć,ale musi tęgo skrzydłami pracować,by się na niej utrzymać. Inaczej pierwsza lepsza pokusa pociągie ją ku ziemi.
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)