Nie wiem, nigdy nie jeździłam na arabie-za małe to to;-)
No ale do zdjęć idealne. Dużo prościej się fotografuje coś co jest piękne już samo w sobie, czy to koń, czy modelka. Ciężej zobaczyć to piękno w czymś normalnym i pospolitym.
Nie wiem, nigdy nie jeździłam na arabie-za małe to to;-)
No ale do zdjęć idealne. Dużo prościej się fotografuje coś co jest piękne już samo w sobie, czy to koń, czy modelka. Ciężej zobaczyć to piękno w czymś normalnym i pospolitym.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Masz 100% racji, Krysiu! Masz rację absolutną!
WUKA
www.wukowiersze.pl
DSC_1296_zmn.JPGDSC_1261_zmn.JPGDSC_1265_zmn.JPG
Ponieważ tzw lato było pod koniec 'upalne', udałem się nad morze:D Skoro Długi może znad morza w góry, to ja czasem odwrotnie też. Warto tam wpaść, bo jod w powietrzu szczególnie barwi zachody słońca. Które oczywiście nie są jakimś tam kiczem, a prawdziwymi dziełami sztuki...
Ostatnio edytowane przez Derty ; 23-09-2010 o 23:22
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Na poczatku tygodnia miałem okazję wędrować po Beskidzie Śląskim. Pogoda dopisała, choć widoczność nie była rewelacyjna, to kolorystyka jesiennych Beskidów zachwycała. Kilka fotek w nieudolny sposób próbuje oddać rzeczywistość:
Pozdrawiam
Przemek
Cudnie Przemku!poprosze o więcej
edit:
Derty wow!!!Ty leniu jeden, TAKIE fotki robisz i tak rzadko nam je pokazujesz!!!
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Chłopaki po waszych fotkach można zakrzyknąć "piękna nasza Polska cała ...".
pozdrawiam
Marek
Piękna, ciepła, kolorowa jesień. Niestety po dzisiejszym przymrozku liście posypały się kolorowym deszczem na ziemię. Krysia, piękne fotki!
Pozdrawiam
Przemek
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)