WYPRAWA SUPERRRR !!! ..( a mnie żałość i złość bierze, że jednak nie wybrałem się z wami![]()
WYPRAWA SUPERRRR !!! ..( a mnie żałość i złość bierze, że jednak nie wybrałem się z wami![]()
No mnie też!!!![]()
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Buba, nieskromnie powiem: to moja ulubiona z Twoich relacji i foto-relacjonowanych wypraw zarubieżnych
Wg mnie najfajniejszym (i najbardziej płodnym w klimaty) był fakt, że trafiliście na Wiktora, że pokazał Wam wenecjańskie zaułki, wraki i wysepki ''od kuchni''... Wiesz, o czym mówię:)
Super. Wyprawa i relacja.
Pozdro ciepłe!
katia
"- и мне не спится..."
Pozdrawia ciepło - czwarta zmiana, ciemna i toperzowa... Zmrocznik chmielowiec... Unikatia... Pieron niemedialny :mrgreen: :wink:
Jak czytam takie relacje to palą mnie stopy do wyjazdu powstrzymuje mnie tylko wiek, przed natychmiastowym wyjazdem.Buba jesteś prawdziwą podróżniczką.
Superrrrr. Buba jesteście Wielcy....,po tym co przeczytałem,jadę tam.
ps. Wojtek na to nie ma limitu wieku.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Buba foto uzupełnione słowem, daje niesamowity koktajl, nie będąc tam czuję się jak uczestnik Waszej wyprawy. Relacja super.
pozdrawiam
Marek
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Możesz Bubo spokojnie otwierać Biuro Podróży "Buba Tour" - podróże z klimatem. :DDD Pierwsi chętni objawili się już wtym wątku. Zazdraszczam.
Zazdroszczę Ci jeszcze tego, że mozesz dowolnie ustalać sobie terminy wyjazdów. W zawodzie, który wykonuję nie jest to możliwe. A i tak wielu nam zazdrości wielkiej liczby dni wolnych.![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki