Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 77

Wątek: Nowy mężczyzna XXI wieku

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Domyślnie Odp: Nowy mężczyzna XXI wieku

A wiesz jak wygląda gej? no to metrosexualny mężczyzna tak dokładnie wygląda. Określenie wprowadzone, żeby nie obrażać zniewieściałych gejów, którzy się tego wstydzą. A tak?Ja nie jestem gejem, jestem metroseksualny.
    To taki zniewieściały mężczyzna, nie chodzi o to, że zadbany, bo mam nadzieję, że w XXI wieku panowie uważający, że częste mycie skraca życie, bo skóra się ściera i człowiek umiera to się nie trafiają.
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Czytam ja ten wątek, czytam, powagi widzę w nim mało.

To i ja sobie coś żartobliwego przypomniałem.
    100 lat temu, a dokładnie w 1973 r., gdy byłem na obozie studenckim w Krynicy Morskiej, nasze dziewczyny też narzekały na współczesnych im mężczyzn.

I nawet artykułowały to śpiewem (taką polską "czastuszką"):

Dawniej młodzian
    W skórę odzian
    ... miał jak wieża !
    I tym ...
    Jak maczugą
    Polował na zwierza !

A dzisiaj studencik
    ... ma jak pręcik.
    Sp...lony,
    Zmiętoszony,
    Cienki instrumencik !

Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 11-11-2009 o 10:54
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Cytat Zamieszczone przez Krysia Zobacz posta
    A wiesz jak wygląda gej? no to metrosexualny mężczyzna tak dokładnie wygląda. Określenie wprowadzone, żeby nie obrażać zniewieściałych gejów, którzy się tego wstydzą. A tak?Ja nie jestem gejem, jestem metroseksualny.
    To taki zniewieściały mężczyzna, nie chodzi o to, że zadbany, bo mam nadzieję, że w XXI wieku panowie uważający, że częste mycie skraca życie, bo skóra się ściera i człowiek umiera to się nie trafiają.
    cos w tym jest ze tych jak piszecie "metrowatych" to sie ostatnio namnozylo.. wogole mi sie wydaje ze wiekszosc facetow to zbyt czesto odwiedza fryzjera i wiekszosc sie codziennie goli:( wiec potem chodza ulicami takie wystrzyzone gogusie z geba jak pupcia niemowlecia i nie ma na czym oka zawiesic.. jeszcze sie perfumami pooblewaja , krawatem sie udusza i juz sie czuja atrakcyjni

slyszalam nawet o takich dewiantach co sie depiluja - bo to ponoc taakie higieniczne nawet mamy w aptece specjalna polke z kosmetykami dla facetow:krem nawilzajacy po goleniu, krem pod oczy, krem przeciw zmarszczkom mimicznym, odzywka do paznokci.. najgorzej jak przyjdzie taki fircyk i wybiera "bo ja mam cere sucha"- MASAKRA!!

a tu wystarczy wziac ekipe na wypad na ukraine na tydzien bez dostepu do biezacej wody i wszyscy kumple od razu pieknieja w oczach :D (choc zeby czupryny odrosly potrzeba by juz wiecej czasu
    Ostatnio edytowane przez buba ; 11-11-2009 o 15:25
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Literat Roku 2013

Awatar trzykropkiinicwiecej
    Na forum od
    04.2007
    Rodem z
    Nigdziebądź nad Osławą

...z całym szacunkiem do potrzeby wyrażania własnego zdania, ale wydaje mi się że w pierwszych dwóch zdaniach troszkę mało zrozumienia tematu i nutka homofobii... Czy ja dokładnie tak wyglądam?.. Przez chwilę czułem niesmak, nawet z żartów i porównań do małp.. ale teraz wydaje mi się w tym więcej prawdy... i może nawet nawiązałbym do ewolucji... i punktów w których niektórzy się zatrzymują... miast isć nieco naprzód i otworzyć swoje krzyczące umysły, ba, nawet serca...

Literat Roku 2013

Na forum od
    04.2007
    Rodem z
    Nigdziebądź nad Osławą

...dodam jeszcze że ktoś kto nie pije, nie pali i dba o siebie, jest zwykle stereotypowo brany za mięczaka.. a nie tego który po prostu chce pięknie żyć...
    ...zachowań tyle co ludzi... a jak wspomiał Marcin S. ..faceci sa tacy sami jak sto lat temu...

Na forum od
    09.2006

Cytat Zamieszczone przez trzykropkiinicwiecej Zobacz posta
    .Czy ja dokładnie tak wyglądam?.
    Ty Kropku jeszcze jesteś młodziutki-jak taki 2letni ogierek-porównuję do konia, bo tu najlepiej widać rozwój męskich osobników. 2-latek nawet jak piękny to dopiero się rozwinie w cudo chodzące w wieku tak ok. 5 lat. Ty za 10-15 lat to po prostu... Nie dokończę
    Ostatnio edytowane przez Krysia ; 11-11-2009 o 20:18
    Bogdan Loebl

Literat Roku 2013

Na forum od
    04.2007
    Rodem z
    Nigdziebądź nad Osławą

..no tak... jest taki film o idealnie pasującym tytule : "Never Ending Story..." ..uwierz mi, warto ruszyc z miejsca...

Na forum od
    09.2006

A wiesz co-mężczyzn zdecydowanie wolę w starym typie i wolę stać w miejscu z taką właśnie wizją mężczyzny, który mi wymieni koło w aucie jak złapię kapcia, naprawi zamek w drzwiach, czy będzie na tyle silny, że będzie dźwigał za mnie ciężary.
    I jeszcze jedno uwielbiam nie trafiające się już u "nowego mężczyzny"-całowanie na powitanie kobiet w rękę!!!i puszczanie pań drzwiami przodem-to się zdarza i u "nowego mężczyzny" ale tak na 50% już tylko
    Bogdan Loebl

Bieszczadnik Awatar maciejka
    Na forum od
    07.2009

A wiesz co-mężczyzn zdecydowanie wolę w starym typie i wolę stać w miejscu z taką właśnie wizją mężczyzny, który mi wymieni koło w aucie jak złapię kapcia, naprawi zamek w drzwiach, czy będzie na tyle silny, że będzie dźwigał za mnie ciężary.
    I jeszcze jedno uwielbiam nie trafiające się już u "nowego mężczyzny"-całowanie na powitanie kobiet w rękę!!!i puszczanie pań drzwiami przodem-to się zdarza i u "nowego mężczyzny" ale tak na 50% już tylko
    A wiesz co mężczyzna w starym typie będzie oczekiwał od Ciebie, żebyś siedziała w domu, a nie po świecie biegała, zajęła się dziećmi i domem, z pracy zrezygnowała bo on Was utrzyma, za to czekała na niego z gorącym obiadem jak sterany z roboty wróci i najlepiej mało językiem peplała bo od tego jest telewizor. A w rączkę to on pocałuje swoją sekretarkę, piękną nieznajomą przepuści przodem, koleżance koło zmieni, sąsiadce zamek naprawi

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Cytat Zamieszczone przez maciej_ka Zobacz posta
    , z pracy zrezygnowała bo on Was utrzyma, :
    ten punkt to mi sie podoba!!! gdzie ci prawdziwi mezczyzni????
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)