Ale dla mnie Ty nie jesteś mężczyzną!!!sam przyznałeś, że jesteś małpą!
więc jak możesz pisać, że na myśl o mężczyznach...![]()
Ale dla mnie Ty nie jesteś mężczyzną!!!sam przyznałeś, że jesteś małpą!
więc jak możesz pisać, że na myśl o mężczyznach...![]()
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Krysiu Droga! To tak samo jak dla mnie Ty byłabyś albo tylko kobietą albo tylko przedstawicielem naczelnych, a jesteś i jednym i drugim (wspominałaś coś jeszcze o pokemonach, ale w to się nie będę zgłębiał)
Jako weterynarz powinnaś wiedzieć, że klacz to też koń.
Marcin
A dla mnie Ty nie jesteś mężczyzną i tyle.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Krysiu to mam Ci odpisać, że dla mnie Ty jesteś małpą. Znowu się obrazisz. Postraszysz różkami.
Marcin
Uffff mogę spać spokojnie![]()
Marcin
Ostatnio edytowane przez Małgocha ; 10-11-2009 o 16:26 Powód: pogrubiłam krzyk rozpaczy :))
Za Wikipedią:
Metroseksualizm, styl metro – zjawisko społeczne, styl życia upowszechniany wśród młodych mężczyzn przez współczesną kulturę masową, w którym szczególną rolę odgrywa skupienie na własnej cielesności, podążanie za modą, korzystanie ze zdobyczy kosmetyki, przywiązywanie wagi do własnej atrakcyjności – cechy dotychczas kojarzone z kobiecością. Z metroseksualizmem kojarzone są również takie cechy osobowości, jak wrażliwość i delikatność, ciepło i zdolność do empatii.
PS: Może jednak dajmy szansę innym.
Ostatnio edytowane przez wp.krzysztof ; 10-11-2009 o 16:39
Sapere aude.
zdolni do empatii ??....
(kiedyś, w jakieś rozmowie, ktoś się przyznał, iż myślał ,że "metroseksualizm" to CUŚ związanego z jakimś zboczeniem w metrze..)
Metroseksualizm - też nie wiem co to jest, choć metrem jeżdżę codziennie. A dbanie o własną atrakcyjność też nie jest czymś nowym. Przed oczyma mam takiego fircyka z epoki oświecenia, wypudrowany, wypomadowany, w peruczce, pończoszkach, w bucikach na obcaskach i z kokardkami, drobnymi kroczkami tańcuje menueta. A panowie szlachcice z kolei: łby wygolone, wąsiska, aksamitne żupany, kontusze, pasy, za pasem obowiązkowo szabla itd. Każda epoka podąża za modą, dotyczy to obu płci.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)