nieeeeee
to nie była kaczka....
aż muszę płytę odszukać,ale to nie była kaczka...
Ech ta skleroza
edit:
ooo jednak kaczka;-)))
to znak, że trzeba sobie w weekend obejrzeć;-)))jak znajdę płytkę;-)
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
A nie Bilobil?
A w temacie to powiem tak: jaka cnota taki gwałt, czyli innymi słowy jak lala uważa za ideał mężczyzny depilanta to nic jej nie powstrzyma tak samo jak innej ideałem będzie niegolony i zarośnięty (do czasu;-)) Generalnie to trzeba mieć ze sobą o czym rozmawiać.
Też racja.
To więc ja zdecydowanie wolę rozmowę ze starym typem mężczyzny,a więc z szarmanckim, opiekującym się płcią słabszą i czującym się zań odpowiedzialnym mężczyzną, niż z depilantem, z którym co?o kosmetykach mam rozmawiać?
Wiecie co może to jest jednak uzależnione od środowiska w jakim się obracamy, bo sami spójrzcie ilu takich depilantów chodzi po Bieszczadach, ilu ich siedzi np. tu na forum-śmiem nawet twierdzić ,że brak takowychale uprzedzam NIE SPRAWDZAŁAM!!!
a ilu takich jest na wystawach psów. Tam proporcje są dokładnie odwrotne.
Bo to nie o to chodzi, że mężczyzna ma się nie myć i nie dbać o siebie. Ale niech się nie zachowuje jak kobieta!
Zniewieściałym mężczyznom i zsamczonym kobietom czyli feministkom stanowcze NIE!!!
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Każdy żyje na swój sposób. Ty sobie wybieraj kogo chcesz, ale innym daj spokój. Świat to różnorodność.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)