Buba! Nie myl "gówniarstwa" z "młodym duchem"!To są dwie różne sprawy.Chodzi mi o odpowiedzialność.Nie lubię zgrzybiałych duchem młodych ludzi jak również tych starych co to jeszcze nie dorośli.!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Znamienny tytuł tematu daje nam przez pryzmat pisanego tekstu "obraz mężczyzny XXI wieku"... hmmm, rozpacz.
No cóż mam Stały Bywalcze sie tłumaczyć? Z błędu? Z pośpiechu, który ponaglił mnie bym najpierw naprawił poważny błąd w nazwisku Marszałka Piłsudskiego a potem Ciebie namaścił za wytknięcie błędu?
Czas był by wcześniej to zrobić bo i szacunek większy i waga tematu.
Nie będę się rozpisywał, bo już na tyle swoje zrobiłeś, że mi tylko pozostaje spuścić nisko głowę, posypać głowę popiołem i prosić o wybaczenie.
Przepraszam Ciebie Stały Bywalcze za zgotowanie Ci tyle nerwów i jeśli mi wybaczysz to chętniej będę czytał o Twoich wyprawach niż o bzdetach.
Jeszcze raz przepraszam też Wszystkich, że musieli czytać o mnie zamiast o lepszych tematach.
Dla mnie temat zostaje zamknięty.
Przeprosiny przyjęte.
To i ja Cię przepraszam, bo się również "troszkę" zdenerwowałeś (aż w "technicznym" wątku napisałeś o rozlewie krwi bratniej w pojedynku).
PS
A do Puszczy Kampinoskiej byś się jutro z nami nie wybrał ?
Prognozowana jest (odpukać, aby nie zapeszyć) niezła, jak na listopad, pogoda.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Niechże będzie dziś wesele
Równie w sercach, jak i w dziele.
Mocium panie, z nami zgoda.
Zgoda! Zgoda! Tak jest - zgoda,
A Bóg wtedy rękę poda.
Sapere aude.
Chcecie wiedzieć jak wygląda nowy mężczyzna XXI wieku?
Oto On.
Ma 4 miesiące i na imię Henryk![]()
Sapere aude.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)