Pokaż wyniki od 1 do 10 z 77

Wątek: Nowy mężczyzna XXI wieku

Widok wątkowy

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: Nowy mężczyzna XXI wieku

Cytat Zamieszczone przez WUKA Zobacz posta
    .Uważam,że najgorszy typ mężczyzny (nie ma tu nic do rzeczy jego "opakowanie"ani czas, w którym występuje) to osobnik nie dojrzały emocjonalnie,tzw wieczny gówniarz!
    ale fajnie jak ktos jest "wiecznie mlody" mimo wieku. Ja to cenie w ludziach. A nie ze konczy lat 25 i uwaza ze tego czy tamtego juz mu nie wypada bo trzeba spowazniec, wydoroslec i zachowywac sie jakby sie kija polknelo..

Cytat Zamieszczone przez Recon1 Zobacz posta
    . Jako dziecko zapamiętałem swojego dziadka, który dzień zaczynał od golenia i mycia się później. Patrzyłem na cały ten rytuał z rozdziawioną gębą, bo było na co! Najpierw było ostrzenie brzytwy na specjalnym pasku ze specjalnymi sprzączkami do zawieszenia, następnie sprawdzanie ostrości przez cięcie w powietrzu włosa z głowy (może to było dla mnie tylko tak pod publiczkę…. niestety już nie wiem), mydlenie twarzy mydłem w kawałku i pędzelkiem i wreszcie samo golenie brzytwą… mnie wtedy dreszcze przechodziły gdy na to patrzyłem, później mycie i okropienie wodą kolońską… zapach pamiętam taki zbliżony do 4711 (kiedyś jako dorosły szukałem tego zapachu by mieć w zapachu pamięć po dziadku). Dziadek, zwolennik Piłsudskiego, jednak nie zapuszczał wąsów. Nie był urzędnikiem ani jakimś gogusiem, zarządzał w jakimś majątku stajnią i transportem a ręce miał spracowane…. robotnicze. W kącie na prawidłach stały buty z wysoką cholewą zawsze super wypastowane, garnitur na niedzielę błysk. .
    fajnie napisales o tym dziadku! wierze ze mialo to ogromny urok! :)

Cytat Zamieszczone przez Recon1 Zobacz posta
    [FONT=Calibri][Był metroseksualny???T]
    co innego umycie sie, skropienie sie woda kolonska i wypastowanie butow a co innego cotygodniowe wizyty u kosmetyczki i wklepywanie o roznych porach dnia w rozne czesci geby roznistych kremow i odzywek.. ja tam widze zasadnicza roznice

Cytat Zamieszczone przez Krysia Zobacz posta
    No wybacz maciejko, ale jak nie obrażać feministek jak to jest czysta głupota!
    Jak inaczej można nazwać to, że ktoś uważa, że kobiety są równe mężczyznom w każdej dziedzinie. Czy nie głupotą jest uważanie, że kobieta będzie dobrym weterynarzem na wsi i spokojnie sobie poradzi z porodami u krów?No toż to głupota i to czysta!Bo niejednemu mężczyźnie zabrakło siły, żeby cielaka wyciągnąć, a co dopiero kobiecie. I przykłady można by mnożyć.
    .
    kobiety na traktory!!!!
    Ostatnio edytowane przez buba ; 12-11-2009 o 11:20
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)