nieeeeee
to nie była kaczka....
aż muszę płytę odszukać,ale to nie była kaczka...
Ech ta skleroza
edit:
ooo jednak kaczka;-)))
to znak, że trzeba sobie w weekend obejrzeć;-)))jak znajdę płytkę;-)
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
A nie Bilobil?
A w temacie to powiem tak: jaka cnota taki gwałt, czyli innymi słowy jak lala uważa za ideał mężczyzny depilanta to nic jej nie powstrzyma tak samo jak innej ideałem będzie niegolony i zarośnięty (do czasu;-)) Generalnie to trzeba mieć ze sobą o czym rozmawiać.
Też racja.
To więc ja zdecydowanie wolę rozmowę ze starym typem mężczyzny,a więc z szarmanckim, opiekującym się płcią słabszą i czującym się zań odpowiedzialnym mężczyzną, niż z depilantem, z którym co?o kosmetykach mam rozmawiać?
Wiecie co może to jest jednak uzależnione od środowiska w jakim się obracamy, bo sami spójrzcie ilu takich depilantów chodzi po Bieszczadach, ilu ich siedzi np. tu na forum-śmiem nawet twierdzić ,że brak takowychale uprzedzam NIE SPRAWDZAŁAM!!!
a ilu takich jest na wystawach psów. Tam proporcje są dokładnie odwrotne.
Bo to nie o to chodzi, że mężczyzna ma się nie myć i nie dbać o siebie. Ale niech się nie zachowuje jak kobieta!
Zniewieściałym mężczyznom i zsamczonym kobietom czyli feministkom stanowcze NIE!!!
Bogdan Loebl
Każdy żyje na swój sposób. Ty sobie wybieraj kogo chcesz, ale innym daj spokój. Świat to różnorodność.
Wyrażam swoją opinię.
Maciejko chyba nie jesteś feministką?bo szczerze to jeszcze takowej nie spotkałam w życiu realnym. One jakoś wyrastają z tego i to szybko-jak tylko się zakochają
Świat to różnorodność...mordercy, złodzieje i inne patologie też się łapią pod tą różnorodność?i niech sobie spokojnie żyją?;-)
Ostatnio edytowane przez Krysia ; 11-11-2009 o 22:46
Bogdan Loebl
Budzi mój sprzeciw obrażanie kogoś bo jest gejem czy feministką. Nie lubię też szufladkowania.
Ktoś z boku do feministek by mnie nie zaliczył.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)