..miejscowi 11latkowie to już i z gwinta pociągną i paczke fajek wykurzą... ale nadzieja umiera ostatnia ;-)
..miejscowi 11latkowie to już i z gwinta pociągną i paczke fajek wykurzą... ale nadzieja umiera ostatnia ;-)
eeee Trzykropku - wszędzie są tacy 11-latkowie ale tak czy siak łono natury z rodzicami inaczej wygląda niż łono natury z rówieśnikami
jak już znudzi mu się łono natury to może do Przemyśla - na Kopcu Tatarskim jest park linowy i wyciąg, są resztki umocnień, czasami można trafić na jakąś fajną imprezę. No i droga sama w sobie z atrakcjami - najpękniejsze serpentyny i widoki. A na przedprożu bieszczadzkim - na Bezmiechowej moze sobie pooglądać lotniarzy,a na Weremieniu szybowce.
a organizowane jest jeszcze gdzieś to "kulanie się" z górki w wielkich kulach? zorbing czy jakos tak.
Oooo i to jest pomysł :) Przez całe wakacje w Dźwiniaczu stacjonuje szkoła Jacka Gocyły (flyschool.com.pl). Uczy latać na paralotni.
Zabawa kosztuje koło 800 zł za tydzień - w cenie jest kurs, wypożyczenie sprzętu, biwak, dojazdy na górki (nie tylko jedną - Dił, Bezmiechowa, Laworta itp). Do ceny musisz dodać żywienie młodego bo to jest we własnym zakresie.
Sam byłem na takim kursie i dla takiego młodego człeka to będzie super zabawa. Co prawda 11 lat to zbyt mało by zdobyć uprawnienia do latania na paralotni ale spędzić tydzień w fajnym klimacie, aktywnie nigdy młodemu nie zaszkodzi. I jest co wspominać. :)
A co najważniejsze - macie młodego z głowy na tydzień :D
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
No właśnie przypomnieliście mi.
Ja z moimi młodymi, kiedy mieli 9 i 14 lat objechałam rowerem wszystkie przemyskie forty wokół miasta a potem przez Pogórze Przemyskie dojechaliśmy w Bieszczady i tam zatrzymali się na parę dni w chatce w Łupkowie.
Faaajnie było, tylko 7 razy złapaliśmy panę (ja 4 razy, Michał 2 a Maciek raz)
B.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)