Pewnego razu zdarzyło się.
Że Admin zbanował Krysię.
Lecz już Krysia pisać może
Czarną czcionką i w kolorze.
Adminie, zamknij tę ankietę.
Czterech panów B.
Bartku ! Mój post został stąd usunięty, bo napisałem że ta ankieta nie jest najlepszym pomysłem.
A teraz obydwaj dostaniemy bana za nieprzestrzeganie regulaminu.
Ja gdy kwestionowałem zasadność tworzenia takich ankiet usłyszałem: MASZ JAJA TO ZAGŁOSUJ.
Adminie zrób coś z tą ankietą. Niech zniknie.
Marcin
Niech
bertrand236
Teraz będziemy głosować czy ma zniknąć??
WUKA
www.wukowiersze.pl
A dlaczego ma zostać zamknięta? Dlatego że Recon1 "wygrywa" czy dlatego, że jego przeciwnicy "przegrali"?
Zdecydowanie nie chcą tutaj jątrzyć tematu ale też nie chciałbym gdyby za 2 tygodnie okazało się, że jednak trzeba było dokończyć ankietę.
Marcin - niedalej jak dwa tygodnie temu stałeś jako jeden z pierwszych na barykadzie przeciw Reconowi. W ankiecie zagłosowałeś jednak przeciw jego degradacji...
Zechcesz wyjaśnić przyczyny tego dysonansu?
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
No cóż, trzeba ten temat po prostu przeczekać. Ankieta dotrwa do końca, zostaną ogłoszone wyniki i mam nadzieję zapomnimy o sprawie.
Przepraszam Was, że znów wywołałem dyskusje w tym temacie i proszę aby nie brać ze mnie przykładu i dyskusji nie kontynuować.
PS. Marcin - nie wyjaśniaj. Proszę.
Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 07-02-2010 o 23:10 Powód: Dopisałem dopisek bo go brakowało
Czterech panów B.
Przepraszam Bartek nie zdążyłem przeczytać Twojego postu.
Marcin
Zauważyłem, że Recon1 nie jest już modem, o czym nikt nas, szeregowych użytkowników nie powiadomił (czy może coś przeoczyłem?),chociaż cała awantura skończyła się dla niego pomyślnie. Zauważyłem, że dawno nie odzywał się na forum. Czyżby znowu kolejne wielkie odejście?
Co by o Reconie nie mówić, pomimo wszystkich kontrowersji, a może dzięki nim,nie jest on osobą tuzinkową.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)