Wasza Wielebność!
Trudno się z tym wywodem nie zgodzić, zwłaszcza, że sam często mam ochotę troche "wzmocnić" swoją wypowiedź, ale...
Zdarza mi się i to wcale nierzadko prosić tego, czy owego Moderatora o wprowadzenie poprawki w swoich i nie tylko swoich postach. /Błędy, literówki, itp/. Znaczy się według mnie są oni potrzebni.
Pamiętam jakiś stary regulamin tego forum. W jednej z pierwszych moich relacji opisałem tabliczkę na posesji Łysego. Na tabliczce jest wyrzeźbiony napis "Nie karmić kurwa psa proszę". Jakież było moje zdziwienie kiedy po kilku dniach przeczytałem w swojej relacji taki napis: "Nie karmić Bieszczady psa proszę". I taka uwaga tam była: podstawa zmiany - regulamin. Nie buntowałem się, choć mnie to wkurzało... Regulamin, to regulamin.. I jeszcze jedno. Każdy może złamać regulamin. Takie jego prawo, ale musi się liczyć z konsekwencjami. Dlatego proszę Wszystkich Moderatorów: Nie wku.......e nas zbyt często, ale dbajcie o czystość tego forum /spamowanie, trollowanie pisanie nie w tych podforach itp/.
Pozdrawiam Waszą Wielebność i Moderatorów oraz Admina![]()
Zakładki