Pokaż wyniki od 1 do 10 z 156

Wątek: Moderacja, kasacja i skarga do Admina na Recona1

Mieszany widok

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Domyślnie Odp: Moderacja, kasacja i skarga do Admina na Recona1

A czemu Recon1 nie walczy tak samo zawzięcie z takim Michałem, który w większości swoich wypowiedzi jest po prostu przykry?vide jak się odniósł do WUKI w topicu o zakapiorach. I to jest ok, a jakaś d..., g... czy cokolwiek innego jest beeee. Reconie no nie nadajesz się na moda-Admin Cię broni jak nie wiem kogo, ale miej litość ZREZYGNUJ z funkcji.
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Cytat Zamieszczone przez Krysia Zobacz posta
    A czemu Recon1 nie walczy tak samo zawzięcie z takim Michałem, który w większości swoich wypowiedzi jest po prostu przykry?vide jak się odniósł do WUKI w topicu o zakapiorach..... Reconie no nie nadajesz się na moda-Admin Cię broni jak nie wiem kogo, ale miej litość ZREZYGNUJ z funkcji.
    Krysia , nie masz racji co do formy pisania przez Michała.On nic złego WUCE nie napisał, Michała po prostu trzeba "umieć czytać" i rozumieć,

Masz racje odnośnie moderatora(raczej cenzora) Recona, zachowuje się jak cenzor "za najlepszych czasów"
    Apel o rezygnację (wyjście z sytuacji z jakaś tam twarzą ) jest jak najbardziej uzasadniony., ale............

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Taaaaa. Każdy coś dopisuje mądrego (albo i nie) ....Moderatora wybieram ja (po uzgodnieniu z obecnymi modami). Na moderatora typuję ludzi aktywnych i umiejących posługiwać się językiem polskim.....
    W obu przypadkach w działaniu MODERATORA Recona nie znajduję niczego co narusza regulamin przez mógłbym go pozbawić funkcji.
    Moderator oprócz poprawnego posługiwania się językiem polskim , musi posiadać troszkę innych cech osobowych ..ogólnie nazywanych charakterem.
    Wygląda na to ,że tu na forum pozostali uczestnicy nie umieją się "posługiwać językiem polskim"..."nie tykieta" obowiązuje.
    PS. tak się teraz zastanawiam , czy w obecnej sytuacji nasze PW nie jest przeglądane.
    Ostatnio edytowane przez joorg ; 26-01-2010 o 17:01
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Cytat Zamieszczone przez joorg Zobacz posta
    Krysia , nie masz racji co do formy pisania przez Michała.On nic złego WUCE nie napisał, Michała po prostu trzeba "umieć czytać" i rozumieć,
    .
    Jeśli pisanie do kogoś, że zaśmieca temat i ten milknie, choć bardzo ciekawie dyskutował nie jest niczym nieprzyjemnym to ja się przyznaję bez bicia-nie rozumiem i nie umiem czytać słów tego człowieka, ani nawet nie chcę takowej umiejętności posiadać
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)