Marcin: rozmawialiśmy (ja i inni moderatorzy) z Reconem na temat tego co tu się wydarzyło. Spokojnie. Sytuacja jest opanowana i mam nadzieje że będzie już tylko lepiej :]
Marcin: rozmawialiśmy (ja i inni moderatorzy) z Reconem na temat tego co tu się wydarzyło. Spokojnie. Sytuacja jest opanowana i mam nadzieje że będzie już tylko lepiej :]
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Dajmy sobie trochę luzu!
Hehe.... Dzielnie walczymy z problemem który wspólnie wykreowaliśmy. Nikt nie jest bez winy, więc uderzmy się w piersi (we własne).
Więcej luzu!!!
................................ Pozdrawiam + Pastor ręką własną
PS Browarze, napisz parę słów, bo zostałeś zle zrozumiany. Ja wiem że nie było Twoją intencją odejście z Forum. + P....
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Witaj o święty (święcony?)
Pierwszy walę się w piersi!!!!
Jam zawinił (a może Jan zawinił?) i nie mam śmiałości walić się w cudze piersi (vide avatar Krysi - Krysiu - całuski za zrozumienie - byłabyś supermodem. Na alergię jest lekarstwo)
Tak jak Browar daję se luzu.
P.s.
Jako stary łamacz zasad forumowych mam tylko jedno pytanie do Recona. Dlaczego nie korzystasz z punktów karnych. Wiem coś o tym bo nawet zaliczyłem bana od Darka. To prostsze i nie wymaga stałej obecności na forum.
Recon!!! - wracaj do Nas
Pozdrówka
i do zobaczenia
Tak krótko, może to byłby dobry pomysł, to w końcu "bieszczady.info", każdy z userów ("Bieszczadników") aktywnych ma jakieś szczególnie ulubione miejsce czy teren, może można by ... luźna propozycja, przypisać nickowi dany obszar, za który user ("Bieszczadnik") byłby "odpowiedzialny" w sensie tegoż info (najnowsze foty dla Forum, informacje wprost z urzędów, itp).
Nie mam na myśli wklejania stronek z ogólnie dostępnej sieci, miliardowego zdjęcia jakiejś połoniny czy krzaka, czy opisów (wyjechałem padało dojechałem gadałem szedłem) z jakiejś tam "bieszczadzkiej wyprawy", czegoś tam z tuby numer któryś tam, czy picasy, wiem, że są tacy, co wiedzą wszystko (czyli mało).
Nie chodzi też o jakąś chorą rywalizację, jakiś wyścig szczurów.
Co na Forum na to? Czy nie czas?. Pozdro.
http://forum.bieszczady.info.pl/show...?t=5600&page=5 post 83
Chyba się nie udało...
pozdrawiam
bertrand236
Chodzi chyba o ten post:
http://forum.bieszczady.info.pl/show...1&postcount=83
Bertrand - coś Ty tam takiego zbereźnego napisał ?
Czytałam wczoraj przed interwencją i nic nie przyuważyłam, a przeczytałabym uważniej.
Edit:
Właściwie powinniśmy zażądać aby wszelkie interwencje były jasno oznaczone w tekście. Tak jak to było w stanie wojennym [główny urząd kontroli publikacji i widowisk, paragraf taki a taki punkt 3]
(Ja jeszcze pamiętam że punkt 3 godził w sojusze).
B.
Ostatnio edytowane przez Basia Z. ; 01-02-2010 o 20:44
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)