I ja tak myślę.
Gdybym miał dziś podjąć decyzję w kwestii głosowania, to byłbym w kropce, bo:
Z jednej strony uważam za przesadne i nadgorliwe edytowanie każdej wiadomości z powodu każdej ... odbytnicy, która się pojawia w postach.
Z drugiej strony pamiętajmy, że Recon w sumie robi to w dobrej wierze. Nie ma na celu nikogo skrzywdzić, nie obraża, jedynie ciach i poprawia. Komentarz do tego daje lakoniczny.
Trochę budzi to niepokój co niektórych, strachem przed rozwijającą się władzą absolutną autorytatywnie oceniających i ingerujących w wypowiedzi forumowiczów.
No i ostatnia wątpliwość, to taka, że w sumie stawiamy pod pręgierz w sumie dotkliwej kary człowieka, który straszliwie znowu nie zawinił.
Chyba bardziej skłonny jestem pójść za zdaniem Andrzeja, by z humorem podejść do sprawy.
Wiem, już zwrócono uwagę na nadgorliwość moderatora, można było poluzować trochę konserwatywne wszak podejście do obowiązku i nie irytować piszących, ale ... jakoś tak zawsze staram się wiary nie tracić.
Toteż wierzę, że Recon sam jeszcze dojdzie do wniosku, że ma to w dupiei przestanie dup się czepiać, nożyce rychtując jedynie, gdy komuś nerwy puszczą i straszliwą gnojówką poleje...ale tego jakoś się nie obawiam raczej.
Pozdrawiam:)

i przestanie dup się czepiać, nożyce rychtując jedynie, gdy komuś nerwy puszczą i straszliwą gnojówką poleje...ale tego jakoś się nie obawiam raczej.
Odpowiedz z cytatem