Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta
Zagłosowałem.

Za szybko wydajemy wyroki. Ława przysięgłych składa się z samych oskarżycieli. Jaki jest akt oskarżenia? Gdzie są dowody winy? Gdzie prawo do obrony? Bardzo brzydko kojarzy mi się to głosowanie.
1. Sprawa się ciągnie przynajmniej od 17 stycznia. Nie od wczoraj Andrzeju. Fakt. Nie trwa zbyt długo, ale krótko też nie.
2. "Ława przysięgłych składa się z samych oskarżycieli. Jaki jest akt oskarżenia?" - Coś Ci się pomyliło. Ława przysięgłych to ława, oskarżyciele, to oskarżyciele i nie zasiadają oni na ławie przysięgłych.
3. "Gdzie są dowody winy?" - Przynajmniej ja mam żal za zmoderowane pośladki. Poczytaj od początku ten wątek, to może zrozumiesz o co niektórym z nas się rozchodzi...
4. "Gdzie prawo do obrony?" - Każdy robi jak uważa. Recon1 przynajmniej dzisiaj był na forum i mógł się do tej dyskusji ustosunkować. Nie zrobił tego i też należy to uszanować. Każdy ma wolny wybór...
5. "Bardzo brzydko kojarzy mi się to głosowanie" I tu sie z Tobą zgadzam

Tak się zastanawiam: słowo "dupa" przez Recona1 jest uważane za wulgaryzm /wulgarne określenie części ciała/, a słowo "jaja" /"masz jaja, to zagłosuj" cytat admina/ już nie. Ot co osoba, to inna interpretacja nazw części ciała. Już się boję napisć o "cyckach" Carynskiej.

Faktem też jest, że więcej luzu by się przydało i mi
Pozdrawiam