Miałem zamiar milczeć do końca głosowania, ale nie ma to już sensu. Henek ma całkowicie rację... to głosowanie już nie ma sensu! Bardziej jest sens do dyskusji sposobu moderowania. W jakim zakresie moderować wulgaryzmy, jak zachowywać się gdy jakiemuś userowi nieźle odbija. Zwracałem uwagę na sygnalizowanie postów i tutaj jest popis dla Forumowiczów by swoje anse sygnalizować.
Mimo cierpkich słow jakie usłyszałem od kilku Forumowiczów to jednak jestem bardziej człowiekiem do pokoju niż do walki. Ludzi kochających Bieszczady powinno cechować zarówno miłość do gór jak i do ludzi.
Przepraszam, że nadwyrężyłem spokój Forum i podniosłem niektórym Forumowiczom ciśnienie, przepraszam i jednocześnie podaję rękę, każdemu bez wyjątku, chociaż paru osobom wtedy spojrzę głębiej w oczy.
Jeśli się Wszyscy czegoś tutaj nauczyliśmy i wyciągnęliśmy z tego jakąś naukę to obyśmy czerpali z niej korzyści i nie powielali błędów.
Przed nami KIMB i skupmy się na nim, skupmy się na opisach z Bieszczad, skupmy się na samych sobie byśmy Wszyscy i ja też mogli spokojnie klikać na Forum.
Proszę też niektórych Forumowiczów by powrócili z wewnętrzej i zewnętrznej emigracji, Was też przepraszam. Nie wymieniam nicków, jeśteście domyślni.
Adminie, proponuję abyś ogłosił amnestię dla Krysi.

Odpowiedz z cytatem