Miałem się już nie wypowiadać na ten temat, ale tylko…. nie zmienia zdania

Cytat Zamieszczone przez Recon1 Zobacz posta
Miałem zamiar milczeć do końca głosowania, ale nie ma to już sensu. Henek ma całkowicie rację... to głosowanie już nie ma sensu!

Też tak uważam, to nie ma sensu i chyba nie miało od początku.

… Bardziej jest sens do dyskusji sposobu moderowania. W jakim zakresie moderować wulgaryzmy, jak zachowywać się gdy jakiemuś userowi nieźle odbija. Zwracałem uwagę na sygnalizowanie postów i tutaj jest popis dla Forumowiczów by swoje anse sygnalizować….

Może warto założyć w tym celu nowy wątek?

[/quote]
Mimo cierpkich słow jakie usłyszałem od kilku Forumowiczów to jednak jestem bardziej człowiekiem do pokoju niż do walki. Ludzi kochających Bieszczady powinno cechować zarówno miłość do gór jak i do ludzi…..
Były cierpkie, ale może niektóre z nich były sensowne? Myślę też, że większość for/um/owiczów jest ludźmi pokoju.

Przepraszam, że nadwyrężyłem spokój Forum i podniosłem niektórym Forumowiczom ciśnienie, przepraszam i jednocześnie podaję rękę, każdemu bez wyjątku, chociaż paru osobom wtedy spojrzę głębiej w oczy….
Nie tylko Ty jeden to zrobiłeś. Ja również do tego się przyczyniłem, za co Wszystkich również przepraszam, a dla Ciebie specjalnie przed podaniem ręki zdejmę okulary

Przed nami KIMB i skupmy się na nim, skupmy się na opisach z Bieszczad, skupmy się na samych sobie byśmy Wszyscy i ja też mogli spokojnie klikać na Forum.
Co racja, to racja i nie roztrząsajmy, na którym forum ma toczyć się dyskusja o KIMBIE. KIMB to przecież Impreza Internetowych Miłośników Bieszczadu. Internetowych, a nie formowych. Tak przynajmniej ja to rozumiem.

….
Proszę też niektórych Forumowiczów by powrócili z wewnętrzej i zewnętrznej emigracji, …
Adminie, proponuję abyś ogłosił amnestię dla Krysi.
Przyłączam się do prośby

Pozdrawiam