Czekajcie, bo nie rozumiem...
Krzysiek się żegnał z Aniołami w 2008 roku-czyli rok temu.
Potem mimo, że miało ich nie być jednak się odbyły.
Może teraz to kolejny chwyt marketingowy jest?że nie będzie, a jednak będą?
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
"Natchnieni Bieszczadem"
WUKA
www.wukowiersze.pl
..i kilka innych
WUKA
www.wukowiersze.pl
Żaden chwyt.W tym roku festiwal był bez SDM.W przyszłości nie wiadomo tylko jaką przyjmie nazwę
WUKA
www.wukowiersze.pl
Każdemu się kojarzy co innego!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Tak się składa że mój mąż był w obsłudze technicznej dwóch ostatnich edycji BA. Sam nie należy do "bieszczadników", bo woli zdecydowanie wyższe góry.
Ale festiwal mu się podobał, tyle że raczej nie różnił się, przynajmniej w jego spojrzeniu od innych imprez komercyjnych jakichś np. "dni miast" na które też jeździł jako obsługa techniczna.
Po prostu komercja i masówka, tyle że publiczność nieco inna.
Ja po jego informacjach raczej się nie wybieram.
Chociaż bardzo ale to bardzo lubię poezję śpiewaną wolę imprezy zdecydowanie bardziej kameralne.
B.
I tu się z Tobą ,Basiu zgadzam.Poezja śpiewana lubi raczej inną oprawę.Imprezy masowe zawsze będą nastawione (choć organizatorzy twierdza,że dokładają) na zyski.Te "zyski"mają też różnorodna postać! BA były dla mnie czasem na spotkanie z ludźmi (często przemiłe i niespodziewane).Nie uczestniczyłam we wszystkim jak leci,ale tez każdy mógł sobie coś wybrać (w różnych dniach i różnych miejscach).Impreza zapewne zmieni nazwę,ale istnieć będzie,bo są ludzie którzy czekaja cały rok,zeby spotkać się właśnie tam.
WUKA
www.wukowiersze.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)