Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 125

Wątek: Wątek na temat Lucyny [wydzielony]

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

Domyślnie Odp: Wątek na temat Lucyny [wydzielony]

Cytat Zamieszczone przez bertrand236 Zobacz posta
    Dziekuję Dobry Człowieku!
    Już myślałem, ze Nowe forum, to Lucyna....

pozdrawiam
    Już nie.
    Pozdrav

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Na razie nie
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Korespondent Roku 2009 Awatar Recon
    Na forum od
    02.2008

Teraz pytanie... czy ktoś już chce/planuje/szykuje się wypełnić pustkę jaka powstała, wszak przyroda nie lubi pustki? Chociaż patrząc na konsekwencje... hmmm.
    Pozdrawiam :)
    -----------------
    benevole lector

https://twitter.com/Zbyszek_Recon

Satyryk Roku 2009
    Satyryk Roku 2008
    Awatar Pastor
    Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    Nowe Rybie

Cytat Zamieszczone przez Recon1 Zobacz posta
    Teraz pytanie... czy ktoś już chce/planuje/szykuje się wypełnić pustkę jaka powstała, wszak przyroda nie lubi pustki? Chociaż patrząc na konsekwencje... hmmm.
    Reconie1! Część tej pustki możesz spokojnie wypełnić Ty, ponieważ od pewnego czasu bywasz na Forum służbowo.
    Ja mogę poprowadzić merytoryczną dyskusję o snochactwie, bowiem zwyczaj że ojciec, w zastępstwie syna używa sobie synowej, dosyć mi się podoba (oczywiście czysto teoretycznie,mam tylko córki).
    Mogę także wklejać linka do pewnej krainy i znam jednego arcybiskupa (zapewniam że to nie żart).
    Mam nadzieję że zgłoszą się inni chętni, w kupie siła jak pisał trzykropek!
    Pozdrawiam! + Pastor ręką własną
    "Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2

Bieszczadnik Awatar Misieg
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    Kraśnik/Rzeszów/Lesko

Myślę,że to nieelegancko dyskutować w ten sposób o kimkolwiek, tym bardziej o Lucynie,która tyle wniosła dla tego forum ( z tego co pamiętam to ok 4000 postów).W tym bardzo mocno udzielała się w Bibliografii,i wielu innych wątkach - jakby nie mówić to bardzo często "napędzała" to forum. Dajcie już spokój temu wszystkiemu, zakończcie tą bezsensowną dyskusję i wyrzućcie ten temat do kosza. Naprawdę "pastwienie się" nad kimś, kto nie ma nawet jak odpisać( musi pisać przez innych), jest nie na miejscu.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Misieg ; 21-11-2009 o 22:40

Botak Roku 2016 Awatar asia999
    Na forum od
    11.2008
    Rodem z
    jakieś 73 cm od Tarnicy ... w skali 1:1.000.000

Miałam tu nic nie pisać, no ale...
    Misieg - brawo za odwagę i nie wrzucanie kolejnych kamyczków do tej jałowej dyskusji.
    A jeśli jeden albo drugi Pan zamiast pisania w tym wątku dla samego pisania i rozkoszowania się tym co napisał napisze coś w tematach "merytorycznych" to ja bedę wdzięczna i z chęcią poczytam.
    Może być Pastorze nawet o snochactwie, protestantach w Bieszczadach czy co tam sobie wymyślisz.

Bieszczadnik Awatar wp.krzysztof
    Na forum od
    03.2009
    Rodem z
    Podkarpacie

Cytat Zamieszczone przez asia999 Zobacz posta
    Miałam tu nic nie pisać, no ale...
    Misieg - brawo za odwagę i nie wrzucanie kolejnych kamyczków do tej jałowej dyskusji.
    A jeśli jeden albo drugi Pan zamiast pisania w tym wątku dla samego pisania i rozkoszowania się tym co napisał napisze coś w tematach "merytorycznych" to ja bedę wdzięczna i z chęcią poczytam.
    Może być Pastorze nawet o snochactwie, protestantach w Bieszczadach czy co tam sobie wymyślisz.
    Masz racje Asiu. Cały ten wątek jest do d..py. I jeszcze ten fatalny tytuł.
    Admin swoje powiedział. Dalsza dyskusja jest jałowa i coraz mniej elegancka.
    Regulamin w tej materii jest oczywisty, a próba reanimacji chyba się nie udała.

PS. W ogóle żałuję że się tutaj wypowiedziałem, bo w istocie tzw. sprawa Sz.P. Lucyny jest mi totalnie obojętna. (chodziło mi wyłącznie o respektowanie regulaminu). To ostatni mój post w tej godnej pożałowania sprawie.
    Ostatnio edytowane przez wp.krzysztof ; 21-11-2009 o 23:35 Powód: takie tam .... poprawki
    Sapere aude.

Satyryk Roku 2009
    Satyryk Roku 2008
    Awatar Pastor
    Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    Nowe Rybie

Lucyna odeszła definitywnie z tego Forum i ja jednoznacznie wyraziłem swoje zdanie: szkoda!.
    Widzę jednak że duch pozostał i nadal jedni drugim chcą dyktować co mają pisać, gdzie mają pisać, straszyć merytoryką, epatować świętym oburzeniem!
    Ja piszę to co chcę i tam gdzie chcę. Nie chcę jednak dla nikogo być przeszkodą i zgorszeniem. Nie będę również czekał aż mnie jakaś święta dziewica ponownie nazwie chamem, trollem czy dzieckiem Onetu.
    Upominajcie się sami, uwielbiajcie się sami, bawcie się sami!
    ...................................... Pozdrawiam! + Pastor ręką własną

PS Kupuje wypał w Żubraczem i zakładam własne Forum!
    "Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2

Bieszczadnik
    Na forum od
    12.2004

Cytat Zamieszczone przez Recon1 Zobacz posta
    Reconie1 tymi słowami sprawiłeś ,że calą sympatię jaką dla Ciebie mialem trafił szlag .
    PF
    ps a mialem się wogóle ale to wogóle nie ...... przykro mi ,że to musiałem ....

Cytat Zamieszczone przez PiotrekF Zobacz posta
    Reconie1 tymi słowami sprawiłeś ,że calą sympatię jaką dla Ciebie mialem trafił szlag .
    Recon1 wypowiedział się w sposób, według mnie, wieloznaczny. W jego wypowiedzi nie widzę nic takiego, po czym można stracić do niego sympatię. Dlaczego nie komentujesz wypowiedzi, a piszesz tylko o stracie sympatii do jej autora?

Dodam, że Recon1 jest tak sympatycznym człowiekiem, że trudno mi sobie wyobrazić, co musiałby napisać, abym stracił do niego sympatię.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)