@malo
Wsadziłeś kij do mrowiska i nieustannie tym kijem mieszasz. Szczerze Ci powiem że nie chce mi się gadać o tym co było, jak było itp. Powiem Ci o faktach. JA dowiedziałem się o zerwaniu współpracy przez kolegów "administratorów" z forum (tego). Potem także z forum dowiedziałem się, że założyli swoje/nowe forum. Potem organoleptycznie przekonałem się pozdejmowali linki do forum ze swoich stron.
Z perspektywy czasu powiem Ci też, że dobrze się stało. Układ od początku był CHORY! Piotrek napisał, że przeciął wrzód. Ja się z nim zgadzam.
Nie uważam się za alfę i omegę. Błędy popełniamy (ja i moderatorzy) równie często jak ty - czyli pewnie w statystycznej normie. Eksploatowanie tematu, że moderator poprawił błąd ortograficzny w swoim poście przez co cytat w innym miejscu "zaczął" wyglądać na zmanipulowany jest kopaniem po jajach właśnie w takim "polskim" stylu o którym piszesz. Moderator od tego jest by poprawiać.
Czasem w takich chwilach jak ta mam ochotę to wszystko pier......... I powiem Ci, że coś mnie powstrzymuje przed tym. Nie wiem co. Zacząłem się poważnie zastanawiać od pewnego czasu co to może być.
Forum jest miejscem dla wszystkich. Nigdy nikogo (poza Lucyną) z tąd nie wyrzuciłem. Nie widzę także powodu dla którego miałbym ogłaszać referendum na temat tego czy ktoś ma mieć dostęp do forum czy nie. Każdy ma to na co w moim przekonaniu zapracował. Podjeliśmy decyzję - może złą, może dobrą. Myślę że to że zdecydowaliśmy było lepsze od braku jakiejkolwiek decyzji. Koniec tematu.
Jestem przekonany, że droga którą idziemy jest słuszna i prawda jest taka, że cokolwiek zrobimy to ktoś nie będzie zadowolony. Przykro mi, iż tym razem Ty jesteś po tej drugiej stronie.

Odpowiedz z cytatem