Pokaż wyniki od 1 do 10 z 125

Wątek: Wątek na temat Lucyny [wydzielony]

Mieszany widok

Pa(i)n killer Awatar admin
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    London, Ontario :]

Domyślnie Odp: Nowe forum bieszczadzkie

A co tu uzasadniać? Gdy Lucyna odchodziła prosiła mnie w mailach i wiadomościach prywatnych kilka razy o usunięcie jej profilu.

Odchodzi, wraca, odchodzi, wraca, pisze maile przez innych, gra cierpiętnicę. To kolejna "akcja" która ma jakiś cel. Ja nie wiem jaki (choć się domyślam).
    Może Ty masz lepsze informacje i podzielisz się nimi ze mną (choćby na priv)?

Korespondowała ze mną prywatnie - w żadnej wiadomości nie napisała, że na poważnie chce wrócić, przeprosić czy cokolwiek innego, że chce być w dalszym ciągu częścią tego forum. Zamiast tego napluła na mnie tyle razy do różnych ludzi, że nie mam ochoty z nią NIGDY więcej mieć do czynienia.
    Mam dość tej błazenady, klastrów, współpracy (której nie było), "wprowadzania na rynek" i innych bzdetów.

Wyjdzie, że jestem ch... bo każdy swoje wie, a mnie się już nie chce udowadniać że nie jestem wielbłądem. Ale co tam. Trudno.
    Ostatnio edytowane przez admin ; 20-11-2009 o 15:41
    Pozdrawiam
    Darek Magusiak

"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."

Bieszczadnik Awatar wp.krzysztof
    Na forum od
    03.2009
    Rodem z
    Podkarpacie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    A co tu uzasadniać? Gdy Lucyna odchodziła prosiła mnie w mailach i wiadomościach prywatnych kilka razy o usunięcie jej profilu.

Odchodzi, wraca, odchodzi, wraca, pisze maile przez innych, gra cierpiętnicę. To kolejna "akcja" która ma jakiś cel. Ja nie wiem jaki (choć się domyślam).

Korespondowała ze mną prywatnie - w żadnej wiadomości nie napisała, że na poważnie chce wrócić, przeprosić czy cokolwiek innego, że chce być w dalszym ciągu częścią tego forum. Zamiast tego napluła na mnie tyle razy do różnych ludzi, że nie mam ochoty z nią NIGDY więcej mieć do czynienia.
    Mam dość tej błazenady, klastrów, współpracy (której nie było), "wprowadzania na rynek" i innych bzdetów.

Wyjdzie, że jestem ch... bo każdy swoje wie, a mnie się już nie chce udowadniać że nie jestem wielbłądem. Ale co tam. Trudno.
    Roma locuta causa finita - i tak powinno być.

Zapisałem się do ichniejszego forum już po tym, jak user Lucyna wyleciała - ale przeczytałem w miarę rzetelnie wątki z jej udziałem. I powiem tak: w życiu nie widziałem większego bzdetu jak tzw. "służbowy pobyt na forum". Co to k...wa jest?.
    Każdy z nas (a przynajmniej większość) jest tutaj, bo po prostu kocha te Bieszczady. Jest nimi jakoś tam zachwycony. Nie ma przymusu aby tutaj pisać, aby dzielić się swoimi, czasem bardzo osobistymi wrażeniami. I jeśli już dzielimy się nimi z innymi, to oczekujemy, że ci inni mają podobne motywacje.

A "służbowych z klastrami" to ja mam dość w robocie.
    Sapere aude.

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Uważam, że niedobrze się stało, że Lucyna nie będzie pisać na tym forum ale:
    1. To jest Jej decyzja cyt: "...lub wykasuj mój profil". Admin i moderatorzy wybrali to właśnie lub i ja to szanuję.
    2. Ona żyje /ma adres, telefon, gg, pisuje na innym forum/. Jeżeli chcecie z Nią pogadać, czy spotkac się możliwości jest wiele. Chcieć, to móc! Nie rozumiem tylko dlaczego gustuje w koniaku na wypale, ale się zapisuję. Może być i wypał.
    3. Czas goi rany.
    4. Lucyna i tak bedzie z nami, bo będzie czytać to forum. Jestem o tym przekonany
    5. Jeżeli będzie chciała tu coś umieścic to i tak to zrobi /za pośrednictwem Basi, Andrzeja, moim, czy jeszcze kogoś/.

Ot i tyle w tym temacie co miałem do wyklikania. Więcej na ten temat nie mam zamiaru klikać /póki co.../
    Pozdrawiam Lucynę i wszystkich czytających te słowa....
    bertrand236

Satyryk Roku 2009
    Satyryk Roku 2008
    Awatar Pastor
    Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    Nowe Rybie

Uważam, że niedobrze się stało, że Lucyna nie będzie pisać na tym forum ale:
    1. To jest Jej decyzja cyt: "...lub wykasuj mój profil". Admin i moderatorzy wybrali to właśnie lub i ja to szanuję.
    Ja też tak uważam, wszyscy mieli wolnośc wyboru i zdecydowali tak jak zdecydowali. Lucyna nie wyraziła woli i chęci powrotu na Forum (no to i nie wróciła)
    4. Lucyna i tak bedzie z nami, bo będzie czytać to forum.........
    Nie będzie jedyna - arcybiskup też Nas czyta a nie pisze!

Powtórzę za wp.krzysztofem - Roma locuta causa finita , ale szkoda!!!

Cytaty pochodzą z wypowiedzi Bertranda236
    Ostatnio edytowane przez Pastor ; 20-11-2009 o 18:08 Powód: Podanie zródła cytatów
    "Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Cytat Zamieszczone przez Pastor Zobacz posta
    Nie będzie jedyna - arcybiskup też Nas czyta a nie pisze!
    Nie mogę no;-)))
    Jak Pastora można nie kochać?
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

ArcyPastorze

...Powtórzę za wp.krzysztofem - Roma locuta causa finita , ale szkoda!!!

Cytaty pochodzą z wypowiedzi Bertranda236

Ten cytat to historia tak zamierzchła, że Bertrand musi być multiinkarnacją na skalę kosmosu.
    W tym niby katolickim kraju ta zasada oznacza tylko jedno - wypowiedź kościoła jest wiążąca dla wiernych (kazania niejakiego świętego Augustyna).

Warto czasem zastanowić się?

Pozdrawiam

Bieszczadnik Awatar wp.krzysztof
    Na forum od
    03.2009
    Rodem z
    Podkarpacie

Powtórzę za wp.krzysztofem - Roma locuta causa finita , ale szkoda!!!
    Wasza Wielebność. Zgadzam się: może i szkoda......

Ja osobiście do Sz.P. Lucyny nic nie mam. Szczęśliwie nie znalazłem się w ogniu jej "merytorycznej" krytyki. A choćby nawet - to rzeczą ludzką jest błądzić....

Nie wszyscy są do bólu merytoryczni. Można pisać językiem adiunkta, doktoranta, nawet doktora. Można też zwyczajnie - od serca.
    Forum dyskusyjne to nie dedykowany USENET. Nawet osoby o niewielkiej wiedzy merytorycznej mogą/maja prawo/powinny zarejestrować się i brać udział w dyskusji, dzielić sie wrażeniami, wyrażać poglądy. Bez sztorcowania i walenia merytorycznym młotkiem po głowie.

Wartością samą w sobie są ludzie, uczestnicy dyskusji, zafascynowani przyrodą regionu. Bez nowych userów forum umrze śmiercią naturalną, lub co najwyżej zdegraduje się do roli forum "wzajemnej adoracji" (plus minus) 30 "starych i zasłużonych" użytkowników. A tego nie chcemy - prawda?

Kłaniam się nisko.
    Ostatnio edytowane przez wp.krzysztof ; 20-11-2009 o 19:20 Powód: Wielebność z dużej litery
    Sapere aude.

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Darek, nic więcej nie wiem ponad to, co już napisałem tu na forum. Właśnie dlatego, że nie wiem, zabrałem głos w tej sprawie. Nie mam pojęcia jaki cel ma "kolejna akcja Lucyny".

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)