Odważna decyzja, szacunek i powodzenia :)
Odważna decyzja, szacunek i powodzenia :)
Dołączam się do życzeń powodzenia. I bardzo proszę o relacje z postępów "zamieszkiwania"
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
nie będę dziękował żeby nie zapeszyć :)) a wszelkie relację na pewno będę zamieszczał i informował. Pozdrawiam
W celu poszukiwania starych kościołów i cerkwi już nie trzeba robić całodniowych wypraw w góry, lasy. Wszystkie już są odnalezione i zinwentaryzowane, opisane. W niektórych codziennie lub co niedzielę modlą się wierni. Ale zawsze można odkrywać je ponownie - dla siebie.
Ja też mieszkam aktualnie w małym mieście na wschodzie Polski. W którym - widać obok, po lewej. Ludzie u nas są w miarę normalni.
Życząc spełnienia planów i marzeń, radziłbym wstrzymać się na chwilę ze sprzedażą domu. Do czasu, aż znajdziesz swoje wymarzone nowe miejsce, dowiesz się ile kosztuje (i dlaczego tak dużo), obejrzysz je wspólnie z żoną i dziećmi, sprawdzisz, czy sa tam warunki do hodowli kur i świnek, wstępnie omówisz warunki zakupu.
Jeśli można, powrócę do tematu za parę dni.
Ale że w Bieszczady, przecież tu nic nie ma.
Lećcie na księżyc.
Wojtku nie trzeba, nie trzeba, ale jak się chce, mus to mus, sam wolę spędzić cały dzień na takiej wyprawie, niż te parę minut i wracać.
Powodzenia życzę, choć tak z dobrego serca, to bardziej Wam polecam Pogórze Przemyskie niż Bieszczad, tu ludzie jacyś dziwni.
Przepraszam... nigdy tego nie robiłem. Nie jestem pośrednikiem nieruchomości. Chodzi o sprzedaż ojcowizny. Chciałbym żeby ta posiadłość wpadła w dobre ręce. Może admin mi wybaczy
Dodam jeszcze że dach był robiony 5 lat temu. Blisko do tzw. Klina (tam gdzie łączy się San z Osławą - tam też jest działka rolna z oferty). W miejscowości dawna cerkiew drewniana (obecnie kościół). Blisko do Sanoka - głównego ośrodka administracyjnego Bieszczadów (szkoły, przedszkola, sądy, ZUS, skarbówka itd). Za miedzą w sąsiedztwie mieszka znany zakapior KijuSprzedam dom murowany o pow. 120 m, Zagórz - Dolina
Sprzedam dom murowany o pow. 120 m, podpiwniczony z garażem. Zagórz - Dolina, ul. Piesza 2. Powierzchnia działki: 27 a. Na działce dodatkowo murowany budynek gospodarczy i sad owocowy. W cenę wliczone są grunty rolne nieopodal domu o powierzchni: 1,5 h.
Tel.: 605738469
lub
667486623
Cena 300000. Przy obecnym kryzysie na rynku nieruchomości to bardzo atrakcyjna cena.
;-)
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Pierwsza wersja miała postać:
I to zabrzmiało, jak nieprzemyślana decyzja desperata. Równocześnie było takie romantyczne. Dom sprzedany. Spakowane kufry stoją na ulicy i czekają na zamówioną przed chwilą taksówkę bagażową...Zamieszczone przez Robert kresowiak chełmski
A teraz już trochę złagodniało.
Przy okazji - niezależnie od wieku, tytułu i urzędu - tutaj raczej nikt do nikogo nie mówi "Panie", chyba, ze ma jakiś specjalny cel![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)