Pokaż wyniki od 1 do 10 z 150

Wątek: Przeprowadzka w Bieszczady

Widok wątkowy

katria
    Guest

Domyślnie Odp: przeprowadzka w Bieszczady

Cytat Zamieszczone przez ullas78 Zobacz posta
    witam, chętnie przeniosę sie w Bieszczady... w związku z tym poszukuje pracy dla 2 osób i lokum do wynajęcia, nie wiem od czego zacząć...
    ullas78, gdzie Ty zyjesz, dziewczyno, na jakim swiecie
    Sorry, nie zrozum mnie zle. Czy Ty nie masz pojecia o czym mowisz? Czy Ty czytalas wypowiedzi ludzi, nie mowie ze przerylas cale forum, ale chocby w tym watku? Szukam pracy dla 2 osob i lokum? I czego jeszcze podane na tacy? Nie pytam ile masz lat bo uprzedzilas takie pytanie i zrobilas to ostencyjnie
    Czy Ty nie zdajesz sobie sprawy w tej warszawce, jak swiat i zycie wyglada?

Ja pochodze z podkarpacia, przemyskie. Szkole srednia i studia skonczylam w szczecinie, tak sie zycie ulozylo. I jak narazie nie udalo mi sie wrocic w moje strony, chociaz coraz bardziej mysle o uplywie czasu i mojej Mamie tam. I co, myslisz ze ogloszenie na forum ze szukasz pracy dla dwoch da Ci wszystko gotowe? A jesli pokoj do wynajecia ktos zaproponuje w chacie nieocieplonej, nietynkowanej, z woda ze studni, kuchnia weglowa i ustepem skleconym z desek daleko za sadem? Co, wysmiejesz to? A myslisz ze tak ludzie nie zyja?

Noo, moze jednak to ja sie myle. Jak ktos da mi prace w moich okolicach to ja tez sie pisze :P
    Ostatnio edytowane przez katria ; 07-01-2011 o 12:58 Powód: oops .. literowka

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów