Witam!

Widzę, że dawno nikt nie odwiedzał tego wątku, ale podpinam się z nadzieją, że ktoś mi jednak odpisze :) Od zawsze moim marzeniem jest przeprowadzka w przepiękne Bieszczady. Miłością do tych gór zaraziła mnie mama, dla której te góry to rodzinny dom. Niedawno skończyłam studia (architekturę). Moim marzeniem jest otworzenie jakiejś swojej działalności w Bieszczadach (najlepiej w okolicy Leska, Ustrzyk Dolnych, Soliny chociaż i inne tereny wchodzą w grę). Bardzo chciała bym również połączyć wykształcenie z tym co kocham. Nie ukrywam, że rozglądałam się już w kilku miejscach za pracą w biurze projektowym, ale jak na razie bez skutku. Jednocześnie moim marzeniem jest otworzenie agroturystyki (mogę zacząć od kilku domków dla turystów :))...i tutaj pytanie do Was. Czy słyszeliście lub wiecie coś na temat dofinansowania na rozwój Bieszczad lub o innych pomocach materialnych, jakie można uzyskać? Proszę również o kontakt, gdyby ktoś miał informacje na temat wolnego miejsca pracy w biurze projektowym, lub ktoś chciałby nawiązać współpracę z młodym architektem. Oprócz projektów potrafię wykonywać wizualizacje projektów, zarówno budynków, jak i wnętrz. Mam nadzieję, że kiedyś mój zawód pomoże mi w spełnieniu marzenia i będę mogła przeprowadzić się w miejsce, którym od dziecka jestem zauroczona. Może kiedyś powstanie tam również i mój projekt... :)

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)